EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote syksy 2014
Tietoa Evänräväyttäjien syksyn ohjelmasta

 

 

Lauantaina 27.9. lähdemme Jämille Mini-Rogaining-tapahtumaan. Rogaining on retkisuunnistusta pienellä porukalla. Siihen voi osallistua kilpailumielellä tai retkimielellä. Ideana on määräajassa löytää metsästä niin monta rastia kuin ehtii. Kartat luovutetaan hyvissä ajoin ennen starttia ja jokainen joukkue laatii itselleen reittisuunnitelman. Pisteitä joukkue saa sen mukaan, monellako rastilla ehtii käymään. Myös määräajasta on pidettävä huolta. Jos aika ylittyy, joukkue saa miinuspisteitä. Jämillä on kaksi sarjaa, 3h ja 5h. Joukkueessa pitää olla 2-5 osallistujaa ja yksi leimauslaite (näitä saa myös järjestäjältä vuokrattua). Kartat saa klo 9.00 ja lähtö tapahtuu klo 11.00. Laji sopii hyvin vaikka perheen yhteiseksi ulkoiluhetkeksi, eväät mukaan ja laavuilla on mukava viettää taukoa vaikka makkaraa paistellen. Maasto Jämillä on pääosin helppokulkuista kangasmaastoa.
Lisätietoa saa: http://www.kansu.fi/minirogaining.
Ilmoittautuminen ti 23.9. klo 21 mennessä osoitteeseen jussi.hannukainen@tut.fi karttojen painatuksen vuoksi.
Maksu 3h sarjassa 30€/partio ja 5h sarjassa 40€/partio. Jälki-ilmoittautumiset 10€ lisämaksulla. Kerätään Evänräväyttäjistä porukka tai useampikin. Ilmoita Maija-Liisalle, jos olet lähdössä Jämille, p. 040 7350798 tai sp. ml.vajavaara@gmail.com.

 

Lokakuussa liikutaan yhdessä luonnossa. Lokakuun sunnuntaisin käymme tekemässä kävelylenkkejä lähimaastoissa klo 10 alkaen. Ensimmäisellä kerralla kokoonnutaan seuran välinevarastolla, Suulilla Leineperissä ja kävellään Kaasmarkussa. Samalla käymme yhdessä läpi gps:n toimintaa ja opettelemme geokätköilyä. Geokätköilyn opettelua jatketaan lokakuun viimeisenä sunnuntaina Joutsijärven maastoissa. Silloin kävelyretkemme suuntautuu Korsulle. Lokakuun keskimmäiset viikonloput suuntautuvat Poriin. 12.10. kävellään Katinkurun lenkki, kokoontuminen stadionin parkkipaikalla lenkin alkupäässä. 19.10. ulkoilua Porissa luontopolulla Preiviikissä. Tällöin kokoontuminen Kaarluodon parkkipaikalla.
Ilmoittautumiset Mikalle 0400 514929.
Siis
Kaasmarkku 5.10
Katinkuru 12.10
Kaarluoto 19.10
Joutsijärvi 26.10

 

Peli-illat Leineperin koululla ovat perjantaisin klo 18-20 alkaen 3.10. Pelata voi esim. sählyä tai sulkapalloa. Mikäli olet kiinnostunut pelaamisesta, ota yhteys Mikaan, puh. 0400 514929

 

Uimahallivuorot jatkuvat entiseen tapaan sunnuntaisin Nakkilan uimahallilla marras-joulukuussa klo 12 - 14. Eli aloitus 2.11. Vuorot jatkuvat kevätkaudella, silloin klo 10-12. Talvikaudella on hyvä harjoitella lämpimässä kirkkaassa vedessä melonnan perusasioita, joita sitten kesäkaudella pääsee hyödyntämään melontaretkillä.

 

Käytä tilaisuus hyväksesi ja tuo ystäväsikin tutustumaan melontaan. Lastenaltaassa on tilaa pienempien polskia ja yleensä isossakin altaassa on mahtunut myös uimaan ja vesijuoksemaan. Vesijumppakin on harjoitettu. Tämä kaikki on edelleen maksutonta!

 

 

Tervetuloa mukaan tapahtumiin!
Evänräväyttäjät ry hallitus