EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote syksy 2013
Tietoa Evänräväyttäjien syksyn ohjelmasta

 

 

Osallistumme lauantaina 5.10 klo 10 - 14 järjestettävään Kaasmarkku-Salomonkallio Ruskavaellukseen. Lähtöpaikkana Kaasmarkun Keskinen Mylly (os. Myllärinkuja 18). Osallistumismaksua ei ole, mehutarjoilu. Puolivälin tulilla on luontotehtäväreitti ja myynnissä makkaraa ja nokipannukahvia. Reittien pituudet: Keskinen Mylly - Salomonkallio = 7,5km, Keskinen Mylly - Puolivälin tulet = 3km. Kokoonnutaan lähtöpaikalla klo 10.

 

Lauantaina 12.10 lähdemme Jämille Mini-Rogaining-tapahtumaan. Rogaining on retkisuunnistusta pienellä porukalla. Siihen voi osallistua kilpailumielellä tai retkimielellä. Ideana on määräajassa löytää metsästä niin monta rastia kuin ehtii. Kartat luovutetaan hyvissä ajoin ennen starttia ja jokainen joukkue laatii itselleen reittisuunnitelman. Pisteitä joukkue saa sen mukaan, monellako rastilla ehtii käymään. Myös määräajasta on pidettävä huolta. Jos aika ylittyy, joukkue saa miinuspisteitä. Jämillä on kaksi sarjaa, 3h ja 5h. Joukkueessa pitää olla 2-5 osallistujaa ja yksi leimauslaite (näitä saa myös järjestäjältä vuokrattua). Kartat saa klo 9.00 ja lähtö tapahtuu klo 11.00. Laji sopii hyvin vaikka perheen yhteiseksi ulkoiluhetkeksi, eväät mukaan ja laavuilla on mukava viettää taukoa vaikka makkaraa paistellen. Maasto Jämillä on pääosin helppokulkuista kangasmaastoa.
Lisätietoa saa: http://www.kansu.fi/minirogaining.
Ilmoittautuminen ma 7.10. klo 21 mennessä (karttojen painatuksen takia) osoitteeseen jorma.mahonen@suomi24.fi
Maksu 3h sarjassa 30€/partio ja 5h sarjassa 40€/partio. Jälki-ilmoittautumiset 10€ lisämaksulla. Evänräväyttäjät maksaa puolet jäsentensä osallistumismaksusta.

 

Toki voi Jämillä patikoida ja nauttia luonnosta ilman tapahtumaan osallistumistakin. Mutta osallistutaan, jos saadaan joukkue kasaan. Ilmoita Maija-Liisalle, jos olet lähdössä Jämille, p. 040 7350798 tai sp. ml.vajavaara@gmail.com.

 

Sunnuntaina 20.10 tutustumme geokätköjen etsimiseen Ulvilan FK-radan lähimaastossa. Kokoontuminen siellä klo 10.

 

Sunnuntaina 27.10. kävelyä Leineperissä sauvojen kanssa tai ilman. Lähtö Suulilta klo 10 ja lenkin jälkeen paistetaan makkaraa.

 

Uimahallivuorot sunnuntaisin Nakkilan uimahallilla jatkuvat marras- joulukuussa. Ilouutisena voidaan kertoa, että hekin jotka ovat kokeneet klo 10 olevan liian aikaisin, ehtivät nyt paremmin mukaan, koska vuoromme ajankohta on klo 12 – 14. Käytä hyväksesi tilaisuutta ja tuo ystäväsikin tutustumaan melontaan. Lastenaltaassa on tilaa pienempien polskia ja yleensä isossakin altaassa on mahtunut myös uimaan ja vesijuoksemaan. Vesijumppaakin on harrastettu.

 

 

Tervetuloa mukaan tapahtumiin!
Evänräväyttäjät ry hallitus