EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 5/2013

 

 

Kesä on melottu, syksy patikoitu ja geokätköjä etsitty sekä koettu ulkoilun, liikunnan ja yhdessäolon iloa.

 

Talvikauteenkin sisältyy monia hauskoja yhteisiä räväytyshetkiä. Voimme pulikoida vedessä omalla uimahallivuorollamme ja kokoontua perjantaisin peli-iltoihin. Räväytysillassa istuskelemme nuotion lämmössä menneitä muistellen ja uusia suunnitellen.

 

Lunta ja hiihtokelejä odotellessa raivaa kalenteriisi tilaa seuran tuleville tapahtumille:

 

Uimahallivuoro on sunnuntaisin klo 12 - 14 Nakkilan uimahallilla, on alkanut jo marraskuun alusta ja loppuu ensi keväänä entisestä poiketen jo helmikuun lopussa. Joten käytä tilaisuudet tarkoin hyväksesi ja tule mukaan ja tuo ystäväsikin tutustumaan melontaan. Huom. 29.12. ei ole vuoroa

 

Pikkujoulumelonnat uimahallilla ovat 1.12. Tule syömään pipareita glögin ja mehun kera sekä polskimaan joulumusiikin tahdissa.

 

Peli-illat Leineperin koululla ovat perjantaisin klo 18 - 20. Voit pelata haluamiasi pelejä, esim. sulkapalloa tai sählyä. Mikäli olet kiinnostunut pelaamisesta, ota yhteys Mikaan, p. 0400 514929.

 

Räväytysiltaa Leineperin metsässä vietetään 5.1. klo 17.30 alkaen. Muistellaan kulunutta vuotta ja suunnitellaan uutta. Ohjelmassa perinteiseen tapaan maukasta iltapalaa, pientä ohjelmaa sekä vuoden Räväyttäjän julkistaminen ja tietysti nuotion lämpöä ja iloista yhdessäoloa. Ilmoittautumiset Annelille p. 044 5082427 2.1. mennessä.
Tervetuloa kaikki mukaan! Muista myös lamppu ja istuinalusta!
PS. jos sinulla on mielessäsi ehdotuksia illan ohjelmaan, ota yhteyttä Anneliin tai Maija-Liisaan, p. 040 7350798

 

Tule mukaan Aikuisten melontakouluun. Kaksi ensimmäistä kertaa ovat uimahallilla 2.2. ja 9.2. klo 12-14. Jatkuu Leineperissä leikkipuiston rannassa 12.5. ja 13.5. Koulutus on seuran jäsenille ilmainen, muille se maksaa 40€ / henkilö. Ilmoittautuminen 31.1. mennessä p. 050 3386284 /Liisa tai 040 7350798 /Maija-Liisa Kerro tästä myös ystäville ja tuttaville. Uimahallissa on helpompi harjoitella kokemattomankin, kaatumista ei tarvitse niin jännittää ja sitä voi jopa harjoitella lämpimässä vedessä.

 

Ennakkotieto, merkkaa ensi vuoden kalenteriisi: 15.2. lauantaina kokoonnutaan Salomonkalliolle Nakkilaan viettämään seuran talvitapahtumaa.
Tästä tietoa tarkemmin seuraavassa tiedotteessa sekä seuran nettisivulla.

 

Hyvää loppuvuotta ja Joulun aikaa sekä Iloa Uudelle Vuodelle, nähdään tapahtumissa!

 

 

Evänräväyttäjät ry hallitus