EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2023

 

 

Kesäkausi alkaa olla lopuillaan ja pian on aika siirtyä melontaharjoituksiin uimahalliin. Sitä ennen vietetään vielä syyskauden päättäjäisiä Leineperissä Suulilla ulkoilun ja makkaranpaiston merkeissä 29.10 sunnuntaina klo 10.
Melontaharjoitukset Ulvilan uimahalli Kaskelotissa alkavat marraskuussa ja jatkuvat maaliskuulle saakka. Lämpimässä kirkkaassa vedessä on mukavat olot harjoittaa melontataitoja, eikä kaatumistakaan tarvitse niin kovasti varoa, sitä jopa harjoitellaan. Myös eskimokäännöksen taidon on moni uimahallioloissa oppinut. Uimaankin mahtuu ja saunat ovat lämpiminä.

 

Seuraavanlaista tapahtumaa tiedossa, merkkaathan kalenteriisi. Seuraa myös seuran sivuja www.evanravayttajat.com. Myös facebookissa olemme. Seuralla on myös WhatsApp-ryhmä, jossa keskustellaan melontaan ja seuramme toimintaan liittyvistä asioista. Halutessasi liittyä melojien WhatsApp-ryhmään, ilmoita puh. numerosi Marikalle, p. 0400 524979

 

Uimahallivuorot Ulvilan uimahalli Kaskelotissa ovat lauantaisin klo 16-18, alkaen 11.11. Joulukuun viimeinen kerta on 16.12. Joulutauon jälkeen jatketaan 13.1. HUOM! PAIKALLA ON OLTAVA KLO 16 MENNESSÄ. Hallin ovet sulkeutuvat klo 15.30, sivuovesta päästämme sisälle klo 16.00 saakka.
Osoite on Pappilantie 2, Ulvila.

 

Peli- ja kuntoiluvuoromme Leineperin koululla ovat sunnuntaisin klo 16-18.
Ota yhteyttä Teroon, p. 050 5965936, kun haluat lähteä pelaamaan tai kuntoilemaan. Pelata voi esim. sählyä tai sulkapalloa, myös kuntosalilaitteet ovat käytössämme.

 

Räväytysiltaa Leineperin metsässä vietetään 5.1.2023 klo 18.30 alkaen. Tämä on seuramme vuosijuhla, joka perinteisesti on kerännyt runsaasti osallistujia valtaisan ison nuotion äärelle. Tällöin muistellaan kulunutta vuotta ja suunnitellaan uutta. Ohjelmassa on heti aluksi maukas iltapala, joten kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle. Tuttuun tapaan on pientä ohjelmaa ja osallistujien kesken arvontaa, päävoittona lahjakortti. Myös Vuoden Räväyttäjä julkistetaan. Pukeutuminen sään mukaan, muista myös lamppu ja istuinalusta!
Tule nauttimaan hyvästä seurasta ja iloisesta yhdessäolosta! Osoite on Jokikatu 14, autolla pääsee viereen ja parkkitilaa on.
Ilmoittautumiset Annelille 2.1. mennessä, p. 044 5082427

 

Ennakkotietoa ensi vuodelle:
Talvitapahtumaan kokoonnutaan 18.2.2024, Salomonkalliolle
Kylmälahti-viikonloppua vietetään 16.-18.8.2024

 

 

Hyvää loppuvuotta ja Joulunaikaa sekä liikunnan iloa Uudelle Vuodelle, nähdään tapahtumissa!

Terveisin Evänräväyttäjät ry hallitus