EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2022

 

 

Kesä on melottu, pyöräilty ja patikoitu sekä koettu ulkoilun liikunnan ja yhdessäolon iloa.
Heinäkuun viimeinen viikonloppu vietettiin Lopella retkeillen, kiitos Nooralle ja Tonille hienoista järjestelyistä. Kylmälahti-viikonloppu keräsi tuttuun tapaan runsaasti osallistujia, yömelonnasta nautittiin kuutamon valaistuksessa.
Syyskuussa melottiin aurinkoisella ja lähes tyynellä Isojärvellä ja tietysti käytiin seikkailemassa Plootuluodon luolassa.
Talvimelonnat alkavat Ulvilan uimahalli Kaskelotissa marraskuussa ja jatkuvat maaliskuulle saakka joka lauantai. Käytetään hyväksemme erinomaisia olosuhteita harjoitella melontatekniikkaa lämpimässä kirkkaassa vedessä. Kaatumisia ei tarvitse varoa, niitä jopa harjoitellaan.

 

Seuraavassa tulevan talvikauden ohjelmaa, merkkaathan kalenteriisi. Seuraa myös seuran sivuja www.evanravayttajat.com.

 

Uimahallivuorot melontaharjoituksia varten Ulvilan uimahalli Kaskelotissa ovat joka lauantai klo 16-18, alkaen 12.11. Joulukuun viimeinen kerta on 17.12. HUOM! PAIKALLA ON OLTAVA KLO 16 MENNESSÄ, HALLIN OVET SULKEUTUVAT SILLOIN. Uimaankin mahtuu ja saunat ovat lämpiminä.
Osoite on Pappilantie 2, Ulvila.

 

Peli- ja kuntoiluvuoromme Leineperin koululla ovat sunnuntaisin klo 16-18.
Ota yhteyttä Teroon, p. 050 5965936, kun haluat lähteä pelaamaan tai kuntoilemaan. Pelata voi esim. sählyä tai sulkapalloa, myös kuntosalilaitteet ovat käytössämme.

 

Räväytysiltaa Leineperin metsässä vietetään 5.1.2023 klo 18.30 alkaen. Tämä on seuramme vuosijuhla, joka perinteisesti on kerännyt runsaasti osallistujia valtaisan ison nuotion äärelle. Tällöin muistellaan kulunutta vuotta ja suunnitellaan uutta. Ohjelmassa on heti aluksi maukas iltapala, joten kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle. Tuttuun tapaan on pientä ohjelmaa ja osallistujien kesken arvontaa, päävoittona lahjakortti. Myös Vuoden Räväyttäjä julkistetaan. Pukeutuminen sään mukaan, muista myös lamppu ja istuinalusta!
Tule nauttimaan hyvästä seurasta ja iloisesta yhdessäolosta! Osoite on Jokikatu 14, autolla pääsee viereen ja parkkitilaa on.
Ilmoittautumiset Annelille 2.1. mennessä, p. 044 5082427

 

Ennakkotietoa ensi vuodelle:
Talvitapahtumaan kokoonnutaan 19.2.2023, suunnitelmissa Salomonkallio
Kylmälahti-viikonloppua vietetään 18.-20.8.2023

 

 

Hyvää loppuvuotta ja Joulunaikaa sekä liikunnan iloa Uudelle Vuodelle, nähdään tapahtumissa!

Evänräväyttäjät ry hallitus