EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2021

 

 

Melonnassa ollaan siirrytty sisäkauteen, harjoitusvuoromme Harjavallan uimahallilla ovat lähteneet vauhdikkaasti käyntiin ja jatkuvat maaliskuulle saakka joka toinen sunnuntai. Menneen loppukesän ja syksyn tapahtumista voi mainita Kylmälahti-viikonlopun, joka jälleen kerran keräsi runsaasti osallistujia. Yömelonnalla kuukin näyttäytyi pilvenreunan takaa. Lokakuun patikointiviikonloppuna reippailtiin hienossa syyssäässä Lauhavuorella ja Viiden tien risteyksessä.
Seuraamme on liittynyt uusia jäseniä: Arja Haanpää sekä pitkäaikaisen jäsenemme Sanna Anttilan perhe Tero, Tilda ja Noel Salminen, tervetuloa mukaan!

 

Seuraavassa tietoa talvikauden tapahtumista, merkkaa kalenteriisi. Seuraa myös seuran sivuja www.evanravayttajat.com.

 

Uimahallivuoro melontaharjoituksia varten on Harjavallan uimahallilla seuraavina sunnuntaina: 5.12, 19.12, 2022: 2.1, 16.1, 30.1, 13.2, 27.2, 13.3.
Vuoro on klo 16.00-18.00. HUOM! PAIKALLA OLTAVA ENNEN KLO 16.00, HALLIN OVET SULKEUTUVAT SILLOIN.
Käytössämme on iso allas ja lastenallas, uimaan mahtuu ja saunat ovat lämpiminä. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Osoite on Yhdyskatu 2, Harjavalta

 

Peli- ja kuntoiluvuoromme ajankohta Leineperin koululla muuttuu vuoden 2022 alusta lähtien. Kevään ajan vuoromme on parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 16-18, eli silloin kun ei ole uimahallia. Joulukuun ajan on vielä voimassa vanha vuoroajankohtamme perjantai-iltaisin klo 18-20. Ota yhteyttä Teroon, p. 050 5965936, kun haluat lähteä pelaamaan tai kuntoilemaan. Pelata voi esim. sählyä tai sulkapalloa, myös kuntosalilaitteet ovat käytössämme.

 

Räväytysiltaa Leineperin metsässä vietetään 5.1.2022 klo 18.30 alkaen. Tämä on seuramme vuosijuhla, joka perinteisesti on kerännyt runsaasti osallistujia valtaisan ison nuotion äärelle. Tällöin muistellaan kulunutta vuotta ja suunnitellaan uutta. Ohjelmassa on heti aluksi maukas iltapala, joten kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle. Tuttuun tapaan on pientä ohjelmaa ja osallistujien kesken arvontaa, päävoittona lahjakortti. Myös Vuoden Räväyttäjä julkistetaan. Pukeutuminen sään mukaan, muista myös lamppu ja istuinalusta!
Tule nauttimaan hyvästä seurasta ja iloisesta yhdessäolosta! Osoite on Jokikatu 14, autolla pääsee viereen ja parkkitilaa on.
Ilmoittautumiset Annelille 2.1. mennessä, p. 044 5082427

 

Ennakkotietoa ensi vuodelle:

Talvitapahtumaan kokoonnutaan sunnuntaina 27.2.20 Hiittenharjulle,
josta ulkoilujen jälkeen on mukava siirtyä Harjavallan uimahallille saunaan, melomaan ja uimaan.
Kylmälahti-viikonloppua vietetään 12.-14.8.

 

 

Hyvää loppuvuotta ja Joulunaikaa sekä liikunnan iloa Uudelle Vuodelle, nähdään tapahtumissa!

Evänräväyttäjät ry hallitus