EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2020

 

 

Loppukesän ja alkusyksyn tapahtumat saatiin onneksi viedä läpi. Kylmälahti-viikonloppu vietettiin mukavassa säässä ja yömelonnan kruunasi mahtava täysikuu. Vuosikokous myös vihdoin pidettiin. Syyskuussa Isojärvellä Plootuluodon luolassa seikkailivat niin pienet kuin vähän isommatkin henkilöt.

Melonnan osalta siirrymme uimahalliin, olemme saaneet harjoitusvuorot Harjavallan uimahallilta entiseen tapaan. Toivottavasti korona ei kaada suunnitelmia.

1.8.2020 Kylmälahdessa pidetyssä vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Seuran puheenjohtajana jatkaa Vesa Anttila, myös hallitus jatkaa entisellä kokoonpanolla. Varsinaiset jäsenet ovat Mika Koivu, Juha-Pekka Riento ja Maija-Liisa Vajavaara, varajäsenet Tero Jalonen ja Timi Riento. Toiminnantarkastajaksi valittiin Marja Lindroos ja varatoiminnantarkastajaksi Teija Lapikisto. Jäsen- ja liittymismaksut säilyvät ennallaan muilta osin, vain nuorisojäsenmaksua jouduttiin Suomen Ladun maksuosuuden korotuksen vuoksi nostamaan 10 eurosta 12 euroon.

 

Seuraavassa tietoa talvikauden tapahtumista, merkkaa kalenteriisi. Seuraa myös seuran sivuja www.evanravayttajat.com. Muutoksia suunniteltuun ohjelmaan voi tulla pikaisellakin aikataululla koronauhasta johtuen. Muistathan myös, että Seuralle on perustettu WhatsApp-ryhmä, jossa keskustellaan seuramme toimintaan liittyvistä asioista. Halutessasi liittyä melojien WhatsApp-ryhmään ilmoita puh.numerosi Marika Riennolle, 0400 524979.

 

Uimahallivuoro melontaharjoituksia varten on Harjavallan uimahallilla seuraavina sunnuntaina: 1.11, 15.11, 29.11, 13.12, 2021: 3.1, 17.1, 31.1, 14.2, 28.2, 14.3.
Vuoro on klo 16.00-18.00. HUOM! PAIKALLA OLTAVA ENNEN KLO 16.00, HALLIN OVET SULKEUTUVAT SILLOIN.
Tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Uimaankin mahtuu ja saunat ovat lämpiminä. Osoite on Yhdyskatu 2 Harjavalta

 

Peli-illat Leineperin koululla ovat perjantaisin klo 18.00-20.00. Pelata voi esim. sählyä tai sulkapalloa. Myös kuntosalilaitteet ovat käytössämme. Ota yhteys Teroon, p. 050 5965936, kun haluat lähteä pelaamaan tai kuntoilemaan.

 

Räväytysiltaa Leineperin metsässä vietetään 5.1.2020 klo 18.00 alkaen, viime vuonna tutuksi tulleessa paikassa. Tämä on seuramme vuosijuhla, joka perinteisesti on kerännyt runsaasti osallistujia valtaisan ison nuotion äärelle. Tällöin muistellaan kulunutta vuotta ja suunnitellaan uutta. Ohjelmassa on heti aluksi maukas iltapala, joten kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle. Tuttuun tapaan on pientä ohjelmaa ja osallistujien kesken arvontaa, päävoittona lahjakortti.
Pukeutuminen sään mukaan, muista myös lamppu ja istuinalusta!
Tule nauttimaan hyvästä seurasta ja iloisesta yhdessäolosta! Osoite on Jokikatu 14, autolla pääsee viereen ja parkkitilaa on.
Ilmoittautumiset Annelille 2.1. mennessä, p. 044 5082427

 

Ennakkotietoa ensi vuodelle:

Talvitapahtumaan kokoonnutaan sunnuntaina 28.2.20 Hiittenharjulle,
josta ulkoilujen jälkeen on mukava siirtyä Harjavallan uimahallille saunaan, uimaan ja melomaan.

 

 

Hyvää loppuvuotta ja Joulunaikaa sekä liikunnan iloa Uudelle Vuodelle, nähdään tapahtumissa!
Muistamme tietenkin, ettemme tule kokoontumisiin, jos on lieviäkin sairastumiseen viittaavia oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, vatsaoireita tai päänsärkyä.

Evänräväyttäjät ry hallitus