EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2019

 

 

Avovesimelontakausi alkaa olla lopuillaan ja siirrymme sisätiloihin harjoituksiin. Mukavasti onkin kuluneena kesäkautena ollut osallistujia tapahtumissamme. Yömelonta Kylmälahti-viikonloppuna keräsi jopa ennätyksellisen osanoton, melottiin kolme sukupolven voimin. Isojärvi-melonta jouduttiin harmillisesti perumaan yhteensattumien vuoksi, mutta yritetään ensi kesänä uudestaan.
Olemme jälleen saaneet harjoitusvuorot Harjavallan uimahalliin. Lämpimässä kirkkaassa vedessä on mukava hioa melontataitojaan, eikä kaatumistakaan tarvitse niin kovin varoa, sitä jopa harjoitellaan. Myös uimareille on varattu radat ja lastenallas on käytössämme. Saunassa on mukava käydä lämmittelemässä.
On toki muutakin ohjelmaa tulossa, erityisenä tietysti Räväytysilta, seuran vuosijuhla loppiaisaattona. Silloin kokoonnumme isolla porukalla talviseen metsään ison nuotion lämpöön, ei haittaa pakkanenkaan. Seuraamme on liittynyt uusi jäsen, Arto Råberg, tervetuloa mukaan!

 

Seuraavassa tulevaa ohjelmaa,merkkaa kalenteriisi. Tarkkaile myös seuramme sivulta retkikalenteria.

 

Uimahallivuoro on Harjavallan uimahallilla seuraavina sunnuntaina: 3.11, 17.11, 1.12, 15.12, 2020: 12.1, 26.1, 9.2, 23.2, 8.3, 22.3.
Vuoro on klo 16.00-18.00. HUOM! PAIKALLA OLTAVA ENNEN KLO 16.00, HALLIN OVET SULKEUTUVAT SILLOIN.
Käytössämme on iso allas ja lastenallas, uimaan mahtuu ja saunat ovat lämpimät. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin ja hei kaikki uudet jäsenemme, erityisesti teitä odotetaan harjoituksiin. Suositaan kimppakyytejä, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan. Osoite on Yhdyskatu 2, Harjavalta

 

Peli-illat Leineperin koululla ovat perjantaisin klo 18.00-20.00. Pelata voi esim. sählyä tai sulkapalloa. Myös kuntosalilaitteet ovat käytössämme. Ota yhteys Teroon, p. 050 5965936, kun haluat lähteä pelaamaan tai kuntoilemaan.

 

Räväytysiltaa Leineperin metsässä vietetään 5.1.2020 klo 17.00 alkaen, nyt uudessa paikassa. Tämä on seuramme vuosijuhla, joka perinteisesti on kerännyt runsaasti osallistujia valtaisan ison nuotion äärelle. Tällöin muistellaan kulunutta vuotta ja suunnitellaan uutta. Ohjelmassa on heti aluksi maukas iltapala, joten kannattaa olla hyvissä ajoin paikalla. Tuttuun tapaan on pientä ohjelmaa ja osallistujien kesken arvontaa, päävoittona lahjakortti. Myös Vuoden Räväyttäjä julkistetaan.
Pukeutuminen sään mukaan, muista myös lamppu ja istuinalusta!
Tule nauttimaan hyvästä seurasta ja iloisesta yhdessäolosta sekä tutustumaan uuteen Räväytysjuhlapaikkaamme! Osoite on Jokikatu 14, autolla pääsee viereen ja parkkitilaa on.
Ilmoittautumiset Annelille 2.1. mennessä, p. 044 5082427

 

Ennakkotietoa ensi vuodelle:

Talvitapahtumaan kokoonnutaan sunnuntaina 23.2.20 Hiittenharjulle,
josta ulkoilujen jälkeen on mukava siirtyä Harjavallan uimahallille saunaan, uimaan ja melomaan.

 

Suomi Meloo-kanoottiviesti kulkee ensi kesänä 6.-12.6. reitillä Jyväskylä – Ruotsinpyhtää

 

Kylmälahti-viikonloppua vietetään 8.-9.8. Tuttuun tapaan lähdetään perjantaina 7.8. Makkaraluotoon ja yömelonnalle.

 

 

Hyvää loppuvuotta sekä liikunnan iloa Uudelle Vuodelle, nähdään tapahtumissa!

Evänräväyttäjät ry hallitus