EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2017

 

 

Kesäkauden melonnat alkavat olla ohi ja siirrymme lämpimiin vesiin uimahalliin. Kulunut kesä ei ehkä ollut paras mahdollinen vesiliikunnan kannalta. Siitä huolimatta esimerkiksi Kylmälahti-leiriviikonloppuun kokoontui ennätysmäärä osallistujia. SUP-viesti 100 osuutta ei ihan saatu täyteen, sääolot hiukkasen haittasivat.
Olemme taas saaneet harjoitusvuorot Harjavallan uimahallilta. Lämpimässä kirkkaassa vedessä on mukava hioa melontataitojaan, uimaankin mahtuu. Käytössämme on koko iso allas sekä lastenallas. Osallistuminen on seuran jäsenille edelleen maksutonta.
2018 seuramme täyttää 20 vuotta! Miten juhlistamme sitä, hyviä ideoita toivotaan seuran sähköpostiin info@evanravayttajat.com

 

Seuraavanlaista ohjelmaa tulossa, MERKKAA KALENTERIISI!

 

Uimahallivuoro on Harjavallan uimahallilla seuraavina päivinä: 5.11, 19.11, 3.12, 17.12, 7.1, 21.1, 4.2, 18.2, 4.3 ja 18.3. Vuoro on klo 16-18. HUOM! PAIKALLA OLTAVA ENNEN KLO 16.00, HALLIN OVET SULKEUTUVAT SILLOIN. Käytössämme on iso allas ja lastenallas.
Tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Suositaan kulkemisissa kimppakyytejä, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan. Osoite on Yhdyskatu 2 Harjavalta.

 

Peli-illat Leineperin koululla ovat perjantaisin klo 18-20.
Pelata voit esim. sählyä tai sulkapalloa. Ota yhteys Mikaan, p. 0400 514929, kun haluat lähteä pelaamaan.

 

Räväytysiltaa Leineperin metsässä vietetään 5.1.2017 klo 18.00 alkaen.
Tämä on tapahtuma, joka perinteisesti on kerännyt runsaasti kaikenikäisiä osallistujia lämpimän nuotion ääreen. Tällöin muistellaan kulunutta vuotta ja suunnitellaan uutta. Myös Vuoden Räväyttäjä julkistetaan.
Ohjelmassa on heti aluksi maukas iltapala, joten kannattaa olla hyvissä ajoin paikalla. Myös pientä ohjelmaa on tiedossa. Osallistujien kesken arvontaa.
Tule nauttimaan hyvästä seurasta ja iloisesta yhdessäolosta. Pukeutuminen sään mukaan, muista myös lamppu ja istuinalusta! Vaikka metsässä ollaan, niin autolla pääsee ihan viereen, paikka on Masuunintien varrella.
Ilmoittautumiset Annelille 2.1. mennessä, p. 044 5082427.

 

Ennakkotietoa ensi vuodelle:
Salomonkalliolle kokoonnumme lauantaina 17.2.18 klo 11 - 15 koko perheen talvitapahtumaan. Lähdetään ulkoilemaan ja nauttimaan talven riemuista ja mukavasta yhdessäolosta! Liikuntaa vapaamuotoisesti, pulkkailua, laskettelua (omakustanteisesti), hiihtoa lumitilanteen mukaan.
Seura tarjoaa makkaran paistettavaksi. Nuotio on kuumana ja makkarat tarjolla klo 12-13.
Loppuhuipennuksena sauna ja avantouinti. Lisätietoa Salomonkallio

 

Tarkkaile myös nettisivujen retkikalenteria

 

 

Hyvää loppuvuotta ja Joulun aikaa sekä liikunnan iloa Uudelle Vuodelle, nähdään tapahtumissa!
Evänräväyttäjät ry hallitus