EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2016

 

 

Avovesikausi alkaa olla lopuillaan ja siirrytään uimahalliharjoituksiin. Olemme jälleen saaneet harjoitusvuorot Harjavallan uimahalliin. Lämpimässä kirkkaassa vedessä on mukavat olot hioa melontataitojaan, eikä kaatumistakaan tarvitse niin kovasti varoa, sitä jopa harjoitellaan. Myös eskimokäännöksen taidon on moni uimahallioloissa oppinut. Uimaankin mahtuu, käytössämme on iso allas ja lastenallas. Suositaan kulkemisissa kimppakyytejä, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus päästä mukaan.
On toki muutakin ohjelmaa tulossa, erityisenä tietysti Räväytysilta, seuran vuosijuhla loppiaisaattoiltana. Silloin kokoonnumme isolla porukalla talviseen metsään valtaisan nuotion lämpöön, ei haittaa pakkanenkaan.

 

Seuraavanlaista tapahtumaa tiedossa MERKKAA KALENTERIISI!!

 

Lokakuussa jatketaan sunnuntailenkkeilyä
30.10 Sunnuntaina on luvassa Saaren lenkki. Kierretään Ulvilan Saaren luontopolku, samalla voidaan tutustua geokätköilyn saloihin. Kokoontuminen kirkon parkkipaikalla klo 10.00.

 

Uimahallivuoro on Harjavallan uimahallilla seuraavina päivinä: 6.11, 20.11, 4.12, 18.12, 8.1, 22.1, 5.2, 19.2, jatkuen tarpeen mukaan maaliskuulla. Vuoro on klo 16-18. HUOM! PAIKALLA OLTAVA ENNEN KLO 16.00, HALLIN OVET SULKEUTUVAT SILLOIN. Käytössämme on iso allas ja lastenallas.
Tervetuloa mukaan koko perheen voimin ja hei kaikki uudet jäsenemme, erityisesti teitä odotetaan harjoituksiin. Osoite on Yhdyskatu 2 Harjavalta.

 

Peli-illat Leineperin koululla ovat perjantaisin klo 18-20.
Pelata voit esim. sählyä tai sulkapalloa. Ota yhteys Mikaan, p. 0400 514929, kun haluat lähteä pelaamaan.

 

Räväytysiltaa Leineperin metsässä vietetään 5.1.2017 klo 18.00 alkaen.
Tämä on tapahtuma, joka perinteisesti on kerännyt runsaasti kaikenikäisiä osallistujia lämpimän nuotion ääreen. Tällöin muistellaan kulunutta vuotta ja suunnitellaan uutta. Myös Vuoden Räväyttäjä julkistetaan.
Ohjelmassa on heti aluksi maukas iltapala, joten kannattaa olla hyvissä ajoin paikalla. Myös pientä ohjelmaa on tiedossa. Osallistujien kesken arvontaa.
Tule nauttimaan hyvästä seurasta ja iloisesta yhdessäolosta. Pukeutuminen sään mukaan, muista myös lamppu ja istuinalusta! Vaikka metsässä ollaan, niin autolla pääsee ihan viereen, paikka on Masuunintien varrella.
Ilmoittautumiset Annelille 2.1. mennessä, p. 044 5082427.

 

Ennakkotietoa ensi vuodelle:
Salomonkalliolle kokoonnumme lauantaina 18.2.17 klo 11-15 koko perheen talvitapahtumaan. Lähdetään ulkoilemaan ja nauttimaan talven riemuista ja mukavasta yhdessäolosta! Liikuntaa vapaamuotoisesti, pulkkailua, laskettelua (omakustanteisesti), hiihtoa lumitilanteen mukaan.
Seura tarjoaa makkaran paistettavaksi. Nuotio on kuumana ja makkarat tarjolla klo 12-13.
Päätteeksi sauna ja avantouinti. Lisätietoa Salomonkallio

 

Tarkkaile myös nettisivujen retkikalenteria

 

 

Hyvää loppuvuotta Joulun aikaa sekä liikunnallista Uutta Vuotta, nähdään tapahtumissa!
Evänräväyttäjät ry hallitus