EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2015

 

 

Uimahallikausi alkaa vihdoinkin, olemme saaneet Harjavaltaan harjoitusvuoron. Vuoro on nyt harvemmin, mutta harjoittelu sitä tehokkaampaa. Joten käytetään tarkkaan hyväksemme kaikki tilaisuudet varaamalla hallipäivät kalenteriimme.

 

Loppukesän kohokohdassamme Kylmälahti-viikonloppuna oli jälleen kerran hieno sää ja osallistujia runsaasti. Vesillä viihdyttiin, SUP-lauta taas erittäin suosittu. Myös pelastautumisharjoituksia käytiin läpi. Kahden hengen joukkuein kisattiin moniottelu, lajeina mm. SUP-melonta, Geokätkön etsiminen ja tarkkuusheitto.
Lauhavuorella saatiin patikoida erinomaisessa säässä, osallistujien ikähaitari 10-70v, matkaa 17km. Seuraamme on liittynyt uusi jäsen, Jaakko Kotiranta. Tervetuloa mukaan!

 

Seuraavanlaista ohjelmaa tulossa, merkkaa kalenteriisi!

 

Uimahallivuoro on Harjavallan uimahallilla seuraavina päivinä: 15.11., 29.11., 13.12. Tarkoitus on jatkaa siitä eteen päinkin. Vuoro on klo 16-18. HUOM! PAIKALLA OLTAVA ENNEN KLO 16.00, HALLIN OVET SULKEUTUVAT SILLOIN.
Tervetuloa mukaan koko perheen voimin ja hei kaikki uudet jäsenemme, erityisesti teitä odotetaan harjoituksiin. Osoite on Yhdyskatu 2 Harjavalta

 

Peli-illat Leineperin koululla ovat perjantaisin klo 18-20.
Huom! poikkeus, 27.11. ei vuoroa.
Pelata voit esim. sählyä tai sulkapalloa. Ota yhteys Mikaan, p. 0400 514929, kun haluat lähteä pelaamaan.

 

Räväytysiltaa Leineperin metsässä vietetään 5.1.2016 klo 18.00 alkaen. Tämä on seuramme vuosijuhla, joka perinteisesti on kerännyt runsaasti osallistujia lämpimän nuotion ääreen. Tällöin muistellaan kulunutta vuotta ja suunnitellaan uutta, myös Vuoden Räväyttäjä julkistetaan. Ohjelmassa on heti aluksi maukas iltapala, joten kannattaa olla hyvissä ajoin paikalla. Perinteisesti on myös pientä ohjelmaa. Osallistujien kesken arvontaa.
Tule nauttimaan hyvästä seurasta ja iloisesta yhdessäolosta. Pukeutuminen sään mukaan, muista myös lamppu ja istuinalusta! Vaikka metsässä ollaan, niin autolla pääsee ihan viereen, paikka on Masuunintien varrella. Ilmoittautumiset Annelille 2.1. mennessä, puh. 044 5082427.

 

Ennakkotietoa ensi vuodelle:
Salomonkalliolle kokoonnumme lauantaina 20.2.16 klo 11-15 koko perheen talvitapahtumaan. Seura tarjoaa makkaran paistettavaksi. Nuotio on kuumana ja makkarat tarjolla klo 12-13. Lähdetään ulkoilemaan ja nauttimaan talven riemuista ja mukavasta yhdessäolosta. Liikuntaa vapaamuotoisesti, pulkkailua, laskettelua (omakustanteisesti), hiihtoa lumitilanteen mukaan. Päätteeksi sauna ja avantouinti. Lisätietoa Salomonkallio

 

Uimahalli vuoroista tiedotetaan myöhemmin lisää. Tarkkaile myös nettisivujen retkikalenteria

 

 

Hyvää loppuvuotta ja Joulun aikaa sekä Iloa Uudelle Vuodelle, nähdään tapahtumissa!
Evänräväyttäjät ry hallitus