EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2014

 

 

Talvikauteen ollaan siirtymässä, mutta hiukan voi vielä muistella kesän kohokohtia. Kylmälahti-viikonloppua suosi todella hieno kesäsää ja runsas osallistujajoukko sai nauttia ulkoilun ja vesiliikunnan riemuista. Erityisen suosion saavutti SUP-lauta, jota lähes jokainen kokeili omalla tyylillään ja osa kehittyi jo mestariksi saakka. Löytyivät ne geokätkötkin lopulta. Suunnistusta harjoiteltiin Porin metsässä Isomäen maastossa rasteja etsien.
Puujoella Janakkalassa melottiin 13.9, kiitos Rikkosen perheelle erinomaisen hienoista järjestelyistä. Avovesimelontakausi alkaa olla lopuillaan, mutta onneksi melontavettä riittää Nakkilan uimahallissa. Talvikausi on hyvää aikaa tekniikkaharjoituksiin lämpimissä oloissa, jotta sitten keväällä voi varmoin ottein lähteä taas avovesille. Uimahallivuoromme on edelleen kävijöille maksuton. Tässä auttaa myös saamamme opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuki.

 

Seuraamme on liittynyt uusia jäseniä: Marjaana Salo, Ville Mäkinen sekä perhe Stenbacka: Satu, Jarkko, Oona ja Anna. Tervetuloa mukaan!
Hei kaikki uudet jäsenemme, muistattehan, että erityisesti teitä kutsutaan melontaharjoituksiin uimahallille.

 

Myös muuta kivaa tarjoaa tuleva talvikausi, merkkaa seuraavat kalenteriisi:

 

Uimahallivuoro on sunnuntaisin Nakkilan uimahallilla marras-joulukuussa klo 12-14 ja tammi - maaliskuussa klo 10-12, huomioithan muuttuvan ajan.
Lastenaltaassa voivat pienimmät polskia ja yleensä isossakin altaassa on mahtunut myös uimaan ja vesijuoksemaan. Vesijumppaakin on harjoitettu.

 

Pikkujoulumelonnat uimahallilla ovat 30.11. Silloin melotaan ja uidaan joulumusiikin tahdissa sekä nautitaan pipareista glögin kera.

 

Peli-illat Leineperin koululla ovat perjantaisin klo 18-20. Pelata voit esim. sählyä tai sulkapalloa. Mikäli olet kiinnostunut pelaamisesta, ota yhteys Mikaan, p. 0400 514929

 

Räväytysiltaa Leineperin metsässä vietetään 5.1. klo 18.00 alkaen. Tämä on seuramme vuosijuhla, joka perinteisesti on kerännyt runsaasti osallistujia lämpimän nuotion ääreen.
Tällöin muistellaan kulunutta vuotta ja suunnitellaan uutta. Myös Vuoden Räväyttäjä julkistetaan. Ohjelmassa on heti aluksi maukas iltapala, joten kannattaa olla hyvissä ajoin paikalla. Perinteisesti on myös pientä ohjelmaa.
Tällä kertaa on myös mukavia arvontapalkintoja osallistujien kesken.
Tule nauttimaan hyvästä seurasta ja iloisesta yhdessäolosta. Pukeutuminen sään mukaan, muista myös lamppu ja istuinalusta! Vaikka metsässä ollaan, niin autolla pääsee ihan viereen, paikka on Masuunintien varrella. Tervetuloa kaikki mukaan! Muista myös lamppu ja istuinalusta!
Ilmoittautumiset Annelille 2.1. mennessä, puh. 044 5082427.

 

Ennakkotietoa ensi vuodelle:
Salomonkalliolle kokoonnumme lauantaina 16.2.15 klo 11-15 koko perheen talvitapahtumaan
Seura tarjoaa makkaran paistettavaksi. Nuotio on kuumana ja makkarat tarjolla klo 12-13. Lähdetään ulkoilemaan ja nauttimaan talven riemuista ja mukavasta yhdessäolosta. Liikuntaa vapaamuotoisesti, pulkkailua, laskettelua, hiihtoa lumitilanteen mukaan. Ja kaiken kruunaa sauna ja avantouinti, jotka meille on varattuna klo 14-16.

 

Hyvää loppuvuotta ja Joulun aikaa sekä Iloa Uudelle Vuodelle, nähdään tapahtumissa!

 

 

Evänräväyttäjät ry hallitus