EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2012

 

 

Avovesimelontakausi alkaa olla lopuillaan, vettä on ainakin riittänyt. Joillain seuduin kanootti oli jopa käyttökelpoisin kulkuneuvo tulvavesien vallattua tiet.

 

Melontaa, uimista, vesileikkejä, vesijuoksua, -jumppaa, saunan lämpöä, iloista seuraa ja maksutta! Kenelle se on mahdollista? Tietenkin Evänräväyttäjien jäsenille sunnuntaisin Nakkilan uimahallissa. Siellä on erinomainen mahdollisuus harjoittaa melankäsittely- sekä muitakin taitojaan, joista on sitten kesällä iloa. Samalla voi kohottaa kuntoaan. Lapsetkin oppivat melkoisiksi vesipedoiksi talvena aikana, lastenaltaassa vesi on lämmintä, joten siellä viihtyy.
Tämä uimahallietu ollaan haluttu säilyttää huolimatta siitä, että Nakkilan kunta on nostanut huomattavasti hintoja. Senkin vuoksi, Hyvät Jäsenet käyttäkää etu hyväksenne! Jos kävijämäärä jää kovin pieneksi, on edessä mietinnän paikka.

 

Eli uimahallivuoro on sunnuntaisin klo 10 - 12 Nakkilan uimahallilla ja on alkanut jo marraskuun alusta. Tule mukaan ja ota ystäväsikin tutustumaan melontaan.

 

Pikkujoulumelonnat uimahallilla ovat 16.12. Tarjolla glögiä, mehua ja pipareita sekä joulumusiikkia vauhdittamassa vesiharrastuksia.

 

Peli-illat Leineperin koululla perjantaisin klo 18-20. Voit pelata haluamiasi pelejä, esim. sulkapalloa tai sählyä. Avaimen koululle saa Latulta tai Vajavaaralta, jos ovi ei ole auki. Huom. 30.11 ei peli-iltaa, eikä 14.12.12 - 4.1.13 jolloin on joulutauko.

 

Räväytysiltaa vietetään Leineperin metsässä 5.1. klo 17.00 alkaen perinteiseen tapaan nuotion ääressä. Tarjolla on maukasta iltapalaa, ohjelmaa sekä vuoden Räväyttäjän julkistaminen ja tietysti iloista yhdessäoloa. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita! Ilmoittautumiset 2.1. mennessä Annelille (044-5082427) tai Liisalle (050 3386284). Lamppu ja istuinalusta mukaan!

 

Ennakkotieto, merkkaa ensi vuoden kalenteriisi: 16.2. hiihtolomaviikon alkajaisiksi kokoonnumme Salomonkalliolle Nakkilaan viettämään seuramme talvitapahtumaa. Tästä tarkemmin seuraavassa tiedotteessa sekä seuran nettisivulla.

 

Muistathan, että seuran jäsenet voivat vuokrata kanoottivarasto Suulista omalle kanootilleen säilytystilan talveksi hintaan 20€/kanootti.

 

Rauhallista Joulua ja Liikunnallista Uutta Vuotta- nähdään tapahtumissa!

 

Seuran nettisivuilta osoitteesta http://www.evanravayttajat.com/retkikalenteri löytyy lisää tietoja tapahtumista.

 

 

Evänräväyttäjien hallitus