EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2011

 

 

Marraskuu on alkanut mutta lumesta ja pakkasista ei vielä ole tietoakaan. Kun lukee vuosi takaisin kirjoitettua jäsentiedotetta saa sellaisen kuvan, että silloin taisi olla jo talvi. Oletettavasti pääsemme oikeasta talvesta nauttimaan tämänkin vuoden aikana. Nyt on hyvä vain odotella lunta ja pakkasta.

 

Kesän aikana olemme ahkeran talkooporukan voimin saaneet Suulimme kuntoon. Talkoolaiset tekivät Suulilla 204 tuntia vapaaehtoista työtä.
Meillä oli Suulilla avoimet ovet lokakuun alkupuolella. Silloin siirsimme melontakalustomme kunnostettuun tilaan. Mukana ahkeroimassa oli runsaasti sekä lapsia että aikuisia. Seura kiittää kaikkia muuttorumbaan osallistuneita.

 

Suulilla on vielä tilaa jäsenten kanooteille, mikäli siihen on tarvetta. Ovi on lukossa ja avain on Joukolla, Matilla ja Ilkalla. Mikäli haluat viedä kanoottisi Suuliin, ota yhteyttä johonkin heistä.

 

Marraskuussa alkavat taas sunnuntaiset uimahallivuorot. Nakkilan uimahallilla on meillä vuoro klo 10-12. Siellä on mahdollisuus saunoa, uida, harjoitella kanootilla eskimoa ja melontaa yleensä. Vanhat luotettavat konkarit ohjaavat ja neuvovat aloittelijoita. Pienille uimareille on oma allas, missä vesi on lämmintä ja lasten on mukava harjoitella.

 

Pikkujoulu-uinnit uidaan 18.12. Silloin on tarjolla glögiä, pipareita ja jouluista musiikkia.
Ensi vuoden ensimmäisenä päivänä pulikoidaan uimahallilla kunnan tarjoamalla vuorolla.

 

Leineperin koululla on jäsenillä mahdollisuus pelata haluamiaan pelejä - sählyä, sulkapalloa tms. - aina perjantai-iltaisin alkaen klo 18. Mikäli ovi ei ole auki kun tulet, soita Joukolle tai Maija-Liisalle. Viimeisen kerran joulukuussa pelaillaan 16.12. ja tulevan vuoden peli-illat aloitetaan 13.1. Vuoden vaihteen jälkeen kuukauden viimeisenä perjantaina on kyläyhdistyksellä pelivuoro. Silloinkin voivat seuran jäsenet mennä pelaamaan.
Tämä talvi on nyt näytön paikka. Ellei kävijöitä ole, saatetaan peli-illoista jatkossa luopua. Peli-iltoihin ovat tervetulleita pienet ja suuret, lapset, nuoret ja aikuiset, tytöt ja pojat, naiset ja miehet.

 

Räväytysilta pidetään Leineperin metsässä torstaina 5.1. alkaen klo 18.30 perinteisin menoin. Iltaan kuuluu ruokailua, ohjelmaa, vuoden Räväyttäjän valinta ja mukavaa yhdessäoloa rakovalkealla. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Ilmoittautumiset 3.1. mennessä Maija-Liisalle (040-7350798) tai Tertulle (050-5208739). Lamppu ja istuinalusta mukaan!

 

Ennakkotietona kaikille: Satakunnan hiihtolomaviikon alkajaisiksi 18.2. pidetään talvitapahtuma Nakkilan Salomonkalliolla. Tästä tarkemmin seuraavassa jäsentiedotteessa ja seuran nettisivulla.

 

Johtokunnassa suunnitellaan Kama-pörssin perustamista. Seuran kautta urheiluun liittyvät tarvikkeet löytäisivät uuden omistajan. Jos sinulla on joku ylimääräinen urheiluväline tai tarvitset jotain, voit laittaa tietoa tulemaan joko sähköpostilla terttu.riento(at)dnainternet.net tai tekstiviestillä numeroon 050-5207839.

 

Seuran nettisivuilta osoitteesta http://www.evanravayttajat.com/retkikalenteri löytyy lisää tietoja tapahtumista.

 

 

 

Evänräväyttäjien hallitus