EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2010

 

 

Marraskuu pakkasineen saa muistelemaan kaiholla menneen kesän lämpöä ja melontoja. Jos kesällä jossain vaiheessa tuskailtiinkin liikaa lämpöä, ei tämä viimainen pakkanenkaan kovin mukavalta tunnu. Toivottavasti talvi antaa meille hyviä ilmoja ja kelejä talviliikunnan harrastamiseen .

 

Nakkilan uimahallissa on mahdollisuus joka sunnuntai klo 10-12 harjoitella uimataitoja, kanootin käsittelyä ja melomista. Oikeaoppista kaatumista ja eskimokäännöstä voi opetella pätevien opastajien valvovan silmän alla.

 

Lastenaltaassa on tilaa ja lämmintä vettä pikkupolskijoille. Kun ensin käy isossa altaassa uimassa, tuntuu lasten altaan vesi todella lämpimältä. Saunassa voi lämmitellä ennen ja jälkeen, tai vaikka välilläkin. Nakkilan kunta lahjoitti meille yhden uimahallivuoron, lahjavuoro on tapaninpäivänä .

 

Pikkujoulumelonnat uimahallilla järjestetään 19.12. Tarjolla glögiä, pipareita ja jouluista musiikkia vauhdittamassa uimista ja melontaharjoittelua. Tässä yhteydessä jaetaan Suomi Meloo kunniakirjat kaikille mukana meloneille lapsille - saattavat muutamat aikuisetkin kunniakirjan saada.
Tervetuloa kaikki mukaan!

 

Leineperin koululla voi pelata vapaamuotoisesti haluamiaan pelejä torstai-iltaisin klo 18-20. Avaimen koululle saa Vajavaaralta tai Latulta mikäli ovi koululle ei ole auki. Viimeinen peli-ilta tämän vuoden puolella on 9.12.
Ensi vuoden harjoittelut siirtyvät takaisin perjantaille ja ensimmäinen ilta on 14.1.2011.

 

Seuralle on perustettu oma facebook-sivusto. Sinne voi käydä kirjoittelemassa mielipiteitään, terveisiään ja toiveitaan menneistä tai tulevista tapahtumista.

 

Evänräväyttäjien perinteinen räväytysilta järjestetään Leineperissä Masuunintien varren metsässä normaaliin tapaan loppiaisaattona 5.1.2011 klo 18.30 alkaen. Nuotion äärellä on tarjolla ohjelmaa, jotain pientä purtavaa ja Vuoden 2010 Räväyttäjän julkistaminen. Varaudu sään mukaan ja ota lamppu ja istuinalusta mukaan. Kaikki seuran jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita vaikka pakkanen yrittäisi muuta esittää. Juhlaan voit ilmoittautua Maija-Liisalle (040-7350798) tai Tertulle (050-5208739) viimeistään 3.1.

 

 

Ennakkotietoa talven toiminnasta:

26.2.2011 klo 11-15 kokoonnumme Nakkilan Salomonkalliolle talvitapahtumaan nauttimaan yhdessäolosta, talven liikuntariemusta ja tietenkin nuotiomakkarasta.
Runsasta lumentuloa odotellessasi merkkaa tapahtuma jo valmiiksi ensi vuoden kalenteriisi!

 

Lämmintä Joulua ja Mukavaa Uutta Vuotta!

 

Evänräväyttäjien hallitus