EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2009

 

 

Syksy sateineen yrittää lannistaa talven tuloa odottavia liikunnan harrastajia. Kesä on mennyt menojaan ja syksyn melonnat ja retket ovat jo taaksejäänyttä elämää. Talvi vain antaa odottaa itseään. Malttia ystävät!

 

Uimahallikausi on alkanut vilkkaasti ja sulkapalloharjoituksissa on kävijöitä ollut enemmän tai vähemmän.

 

Nakkilan uimahallissa on mahdollisuus joka sunnuntai klo 10-12 harjoitella uimataitoja, kanootin käsittelyä ja melomista. Oikeaoppista kaatumista ja eskimokäännöstä voi opetella pätevien opastajien valvovan silmän alla. Saunan lämmöstä on ihana pulahtaa viileään veteen.

 

Nakkilan kunta lahjoitti meille yhden uimahallivuoron, lahjavuoro on todennäköisesti 27.12. Tästä varmistus Evänräväyttäjien nettisivulla vielä myöhemmin.

 

Pikkujoulumelonnat uimahallilla järjestetään itsenäisyyspäivänä 6.12. Tarjolla glögiä, pipareita ja jouluista musiikkia vauhdittamassa uimista ja melontaharjoittelua.

 

Leineperin koululla voi pelata sulkapalloa perjantai-iltaisin klo 18-20. Avaimen koululle saa Vaja-vaaralta, Anttilasta tai Latulta mikäli ovi koululle ei ole auki. Viimeinen peli-ilta tämän vuoden puolella on 11.12. Ensi vuoden harjoittelut aloitetaan 8.1.2010.

 

Evänräväyttäjien perinteinen räväytysilta järjestetään Leineperissä Masuunintien varren metsässä normaaliin tapaan loppiaisaattona 5.1.2010 klo 18.30 alkaen. Nuotion äärellä on tarjolla ohjelmaa, jotain pientä purtavaa ja Vuoden 2009 Räväyttäjän julkistaminen. Varaudu sään mukaan ja ota lamppu ja pefletti mukaan. Kaikki seuran jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita. Juhlaan voit ilmoittautua Maija-Liisalle (040-7350798) tai Tertulle (050-5208739) viimeistään 3.1.

 

Varatkaa kalenteriinne mahdollisuuksien mukaan vapaita ensi kesän Suomi Meloo –kanoottiviestiin osallistumiselle. Viesti melotaan Hämeenlinnasta Poriin 12 - 18.6.2010. Etenkin viestin loppuosalla pitäisi saada seura runsaslukuisena vesille.

 

Rauhallista Joulua ja Liikunnallista Uutta Vuotta!

 

 

toivottaa Evänräväyttäjät ry hallitus