EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 4/2008

 

 

Jälleen alkaa joulu kolkutella ovella ja hyvin sujunut juhlavuosi on kohta takanapäin.

Jo perinteeksi muodostunut pikkujoulumelonta järjestetään jälleen Nakkilan uimahallilla. Tarjolla glögiä ja piparkakkuja. Pikkujoulumelonta on 21.12 klo 10-12. Kaikki mukaan tonttuilemaan ja pulikoimaan yhdessä!!!

 

Joulu ja Uusi Vuosi eivät sotke uimahallivuoroja vaan ne jatkuvat koko joulunpyhien ajan aivan normaalisti sunnuntaisin klo 10-12.

 

Nakkilan kunta antoi seuralle 10-vuotislahjaksi viisi ilmaista uimahallivuoroa ja nämä vuorot ovat joulukuun 21. ja 28. sekä tammikuun 4., 11. ja 18. Tulkaa siis nauttimaan lahjapulikoinneista ja muina kertoina ihan tavallisesta polskuttelusta. Hallissa uiskentelemme ja harjoittelemme melomista aina maaliskuun loppuun asti.

 

Sulkapalloa pelataan Leineperin koululla  viimeisen kerran tänä vuonna 12.12 ja paluu kentille tapahtuu 9.1.2009. Vuoro alkaa aina klo 18. Silloin kaikki kinkkuja sulattelemaan!

 

Räväytysilta Leineperissä Masuunintien varren metsässä järjestetään 5.1.2009, alkaen klo 18.30. Nuotion äärellä tarjolla pientä purtavaa ja ohjelmaa sekä Vuoden Räväyttäjän julkistaminen. Kaikki seuran jäsenet toivotetaan sydämellisesti tervetulleiksi.

Toivomme, että ilmoittaisitte tulostanne Katille (puh. 044 5939185) viimeistään 3.1. Mukaan nuotiolle kannattaa varata lämpimien vaatteiden lisäksi ainakin taskulamppu ja omat istuinaluset.

 

Hyvää ja Lämpöistä Joulua sekä Hyviä Retkeilykelejä Ensi Vuodelle!

 

toivottaa Evänräväyttäjät ry:n hallitus