EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     JÄSENKIRJE 4/2007

 

                                                                                                    

 

Nakkilan uimahallilla perinteiset Pikkujoulumelonnat aaton aattona 23.12. klo 10-12. Tarjolla tuolloin glögiä ja piparkakkuja uimisen ja pulikoinnin lomassa. Sydämellisesti tervetuloa! Tammikuussa vuorot jatkuvat normaalisti.

 

Sulkapallovuorot Koskin koululla maanantaisin klo 19 alkaen. Koululaisten joululoman aikana emme kuitenkaan palloile mutta vuoden alusta kaikki innolla mukaan.

 

Evänräväyttäjät ry 10 vuotta

Evänräväyttäjien kymmenvuotisjuhlavuoden kunniaksi on päätetty painaa Evänräväyttäjien logoilla varustettuja t-paitoja.  Painatus tulee molempiin hihoihin. Paitojen värivaihtoehdot ovat teräksen sininen ja oliivin vihreä. Värivaihtoehdot ovat näytillä uimahallilla. Tilauksesi voit tehdä joko Liisalle tai Katille tammikuun puoliväliin mennessä. Paitojen hinnat ovat: lapset n.5 € ja aikuiset n.10 € tai vähän alle.

 

Juhlavuoden kunniaksi on myös päätetty kirjoittaa  historiikki seuran perustamisesta tähän päivään. Mikäli mieleesi tulvii hauskoja tarinoita melontatapahtumista ja haluat saattaa ne myös muiden tietoon, ole ystävällinen ja ota yhteyttä Liisaan tai Ilkkaan tai jos sinulla on kivoja valokuvia niin niitä voit myös toimittaa edellä mainituille.

 

Perinteinen Räväytysilta Lindroosin Takametsässä 4.1. klo 18 alkaen. Nuotion äärellä ohjelmassa tietokilpailua ja iltapalaa sekä tietysti Vuoden 2007 Räväyttäjän julkistaminen ja palkitseminen. Sään mukainen varustus, lamppu ja pefletti mukaan. Juhlaan voit ilmoittautua Katille viimeistään pari päivää ennen kemuja. Tervetuloa!

 

Iloista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

toivottaa Evänräväyttäjät ry:n hallitus