EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 3/2014

 

 

Heinäkuun helteet hellivät, melontakausi jatkuu ja Evänräväyttäjät tarjoavat monipuolista ohjelmaa loppukesään ja syksyyn. Valitse mieleisesi ja tule mukaan!

 

Seuramme on anonut ja saanut opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratukea vuodelle 2014. Se osaltaan auttaa edelleen tarjoamaan jäsenille harrastusmahdollisuuden ilman suuria kuluja. Julkisuudessa on paljon otettu kantaa siihen, että varsinkin moni lapsi ja nuori jää harrastusten ulkopuolelle suurten kustannusten vuoksi. Tässä kohdin seuramme jäsenet ovat paremmassa asemassa. Jäsenmaksun maksamalla saa lähes kaiken toiminnan maksutta, esim. talven viikottaiset uimahallivuorot, melontakurssit ja -retket sekä Kylmälahti-viikonloppuleirin keittolounaineen. Myös melontakalustoa jäsenet voivat lainata omaan käyttöön maksutta. Lisäksi mukana tulevat Suomen Ladun jäsenyysedut.

 

Seuratuki on kohdennettu toiminnan tukemiseen ja uudistamiseen. Sillä katetaan osittain uimahallin vuokria ja Suomi Meloo-osallistumismaksuja, sekä panostetaan geokätköily-harrastukseen. Kylmälahti-leirillä etsimme harjoituskätköjä, sekä oikeitakin järveltä. Lokakuun sunnuntaikävelyt omistamme geokätköilylle.

 

Meillä on ollut ilo saada uusia jäseniä seuraamme: Teemu Knuuttila, Niina ja Juho Laurén, Jami ja Teemu Lundgren. Lisäksi pitkäaikaisen jäsenemme Tero Jalosen perhe: Teija Lapikisto ja Noli Jalonen, sekä samoin pitkäaikaisen jäsenen Tanja Revon perhe: Sanni ja Leevi Repo, Toni, Jonne ja Emmi Halme ovat liittyneet mukaan. Tervetuloa tapahtumiin, heti Kylmälahden leirillä on hyvä tilaisuus tutustumiseen.

 

Toimintaa loppukesän ja syksyn ajalle seuraavasti:

 

Elokuussa
- Kylmälahti-viikonloppuleiri 8.-10.8. Alkaa perjantaina klo 18.00 lähdöllä yömelontaan, leiriytyminen Makkaraluodossa. Jatkuu lauantaina Kylmälahdessa, ohjelma alkaa klo 11.00. Voit olla mukana koko viikonlopun tai siten kun itsellesi ja perheellesi sopii. Tarkemmat tiedot tapahtumasta erillisessä tiedotteessa.

 

Syyskuussa
- Melontaretki Puujoella Janakkalassa.
Haukankallion juurella, melkein Puujoen rannalla asuvat jäsenemme ovat lupautuneet majoittamaan meidät pihapiiriinsä pariksi yöksi syyskuussa, kun lähdemme seikkailemaan Puujoelle. Lähdemme Ulvilasta perjantaina 12.9. klo 17. Tietenkin voit tulla vielä lauantainakin, kunhan olet paikalla klo 9, silloin lähdetään melomaan. Ilmoittaudu retkelle Ilkalle 8.9. mennessä, puh. 050-3813805.
PS. ystävämme ovat luvanneet tarjota löylyt ja keikauskakkua.

- 27.9. osallistumme Mini-Rogaining suunnistusvaellustapahtumaan Jämillä.
Tästä tulee tarkempi tiedote myöhemmin. Aiheesta tietää tarkemmin kertoa Mika, p. 0400 514929. Jos suunnistus ei vielä kuulu taitoihisi, niin asia korjaantuu Kylmälahden leirillä, siellä on mahdollisuus tutustua lajiin.

 

Lokakuussa
- Sunnuntaisin etsimme geokätköjä, tästäkin tarkempi ohjelma tulee lähempänä.

- Peli-illat perjantaisin klo 18–20 Leineperin koululla.

 

Marraskuussa
- Melontaharjoitukset sunnuntaisin Nakkilan uimahallilla.

- Peli-illat perjantaisin Leineperin koululla.

 

Loppuvuoden tapahtumista tietoa tarkemmin seuraavissa jäsentiedotteissa, sekä seuran nettisivuilla retkikalenterissa.

 

Myös Melamajavien kalenterista löytyy mielenkiintoista ohjelmaa,

 

 

Hyvää loppukesää ja syksyä, nähdään tapahtumissa!

Evänräväyttäjät ry hallitus