EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 3/2012

 

 

Heinäkuu on meitä hellinyt, vettä on ainakin riittävästi ja Jaakkokin taisi heittää tällä kertaa lämpimän kiven, joten kipin kapin polskimaan ja melomaan.

Toukokuun melontakoulu sekä jokimelontaretki Leineperiin saavuttivat jälleen suuren suosion varsinkin nuorten joukossa. Jyllinjoelta haettiin vähän vauhtia kanootin alle. Suomi Meloo-joukkue sai nauttia hienoista ilmoista ja upeista melontareiteistä ja maisemista. Erityisesti jäi mieleen ja voidaan suositella melontaretkikohteeksi Wanhan Witosen reittiä, joka lähtee Petäjävedeltä ja päättyy Hulkkionlahdelle Päijänteelle, lähelle Himosta. Kaiken kruunasi joukkueemme saavuttama Maskottikisan voitto Angry Birds-teemalla.

Tapahtumia on edelleen runsaasti tulossa, erityisesti voi esiin nostaa jo perinteeksi muodostuneen Kylmälahden perheleiriviikonlopun 17.-19.8 sekä 1.9. Melamajavien järjestämän retken Plootuluotoon Isojärvellä, siellä pääsee kulkemaan oikeassa luolassa.

Muistathan, että seuran jäsenet voivat vuokrata kanoottivarasto Suulista omalle kanootilleen säilytystilan talveksi hintaan 20e/kanootti.

 

Toimintaa loppukesän ja syksyn ajalle tulossa seuraavasti:

 

Elokuussa
• 5.8. klo 17-19 Ulvila-päivän merkeissä melontaa Leineperissä leikkipuiston rannassa. Tervetuloa melomaan ja melottamaan
• 17.8. yömelonta Joutsijärvellä, lähdetään Kylmälahdesta klo 18.00. Makkaraluodossa vietetyn yön jälkeen viikonloppu jatkuu Perheleirinä Kylmälahdessa 18-19.8. Tästä viikonlopusta ohessa erillinen tiedote.

 

Syyskuussa
• 1.9. Isojärvi, Plootuluoto eli "luolasaari", mahdollisuus käydä oikeassa luolassa, kiinnostaa varmasti nuorempaa väkeä ja isompaakin. Melamajavien järjestämä retki
• 29.9. Ruskamelonta Sääksjärvellä, kokoontuminen Leineperissä klo 9. Tiedusteluihin vastaa ja ilmoittautumisia 26.9. mennessä ottaa vastaan Vesa, p.0407439689

 

Lokakuussa
• 13.10. Patikkaretki Kourijärvi - Joutsijärvi, voidaan järjestää myös kaksipäiväisenä. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Ilkalle 10.10. mennessä, p.0503813805
• Sauvakävelylenkit sunnuntaisin, lähtö klo 10.
7.10 Kullaalla, Tähtipolku, kokoontuminen polun alkupäässä, Kylmälahden tienpään kohdalla
21.10. Paratiisilehto, lähtö Harjavallan voimalaitoksen pohjoisen puolen pysäköintipaikalta
28.10 Leineperi, lähtö kanoottisuulilta, käydään Salomonkallion suunnalla
Yhteyshenkilö Ilkka Riento, p. 050 3813805

 

Marraskuussa
• Uimahallivuorot sunnuntaisin Nakkilan uimahallilla
• Peli-illat Leineperin koululla perjantaisin klo 18-20.

 

Seuraa myös nettisivujen retkikalenteri. Sieltä löytyy myös linkki Melamajavien ja Rauman Seudun Melojien kotisivuille, käy tutustumassa heidänkin retkitarjontaansa.

 

Hyvää loppukesää ja syksyä, nähdään tapahtumissa!

 

 

Evänräväyttäjät ry hallitus