EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 3/2009

 

 

Heinäkuu on jo lopuillaan ja melontoja ja muita tapahtumia on edessä vaikka kuinka paljon, malliin jokaiselle jotain.

 

Kevään ja kesän melontakurssit ovat tuottaneet meille uusia jäseniä. Tuija ja Mauri Parkkali sekä Mia, Juha, Antero, Aleksi, Iisakki ja Viljami Rikkonen ovat Evänräväyttäjien uusia jäseniä.

 

Tervetuloa osallistumaan kaikkiin tapahtumiimme.

 

 

Elokuussa                            2.8. klo 18 osallistutaan Ulvila-päivään järjestämällä melontamahdollisuus sitä haluaville. Kaikki kynnelle kykenevät melomaan ja melotuttamaan.

Kuutamomelonnasta ja muusta sitä viikonloppua koskevasta kerrotaan erillisellä liitteellä Lisätietoa

 

Syyskuussa                          19.9. järjestetään melontaretki Kari ja Marja Lindroosin mökillä.

 

Lokakuussa                         3.10. järjestetään patikkaretki Preiviikistä Yyteriin. Retken pituus n. 20 km. Lähtö Ulvilan kirjaston pysäköintialueelta klo 8.30.

Sunnuntaisin lokakuun aikana sauvakävellään Ilkan johdolla seuraavissa paikoissa Massi, Ruosniemi, Isomäki ja Hiittenharju. Lähtö on klo 10.

25.10. mennään joukolla pelaamaan curlingia Harjavallan Hiittenharjulle. Sitovat ilmoittautumiset curlingiin Janille nroon 045-6332798 viimeistään 18.10. mennessä. Mukaan pääsee vain ennakkoon ilmoittautumalla. Jäseniltä peritään 5 € osanottomaksua, seuran ulkopuolisilta 15 €.

                                            Sulkapallovuoro Leineperin koululla perjantaisin.

 

Marras- ja joulukuussa         Uimahallivuorot Nakkilassa (ellei toisin ilmoiteta) sunnuntaisin klo 10 – 12. Kaikki mukaan harjoittelemaan melomista ja eskimokäännöstä tai vain uimaan ja nauttimaan hyvästä seurasta.

                                            Sulkapallovuorot perjantaisin.

 

Melontaretkille ilmoittautumiset Joukolle puh. 040-5148018, luontoretkelle Katille puh. 044-5939185 ja patikointiretkille Ilkalle puh. 050-3813805 

 

Seuran nettisivuja voi käydä tutkimassa osoitteessa: http://www.evanravayttajat.com/

 

Liikunnallista syksyä ja aktiivista osallistumista kaikkiin tapahtumiin!

 

 

Evänräväyttäjät ry hallitus