EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     JÄSENKIRJE 3/2007

 

                                                                                                    

Mennyt kesä ei ole hellinyt meitä parhailla mahdollisilla keleillä mutta monia hauskoja melontaretkiä on silti saatu tehtyä ja onneksi erilaisia tapahtumia on vielä tänä syksynä tulossa.

 

Nyt harmaat aivosolut liikkeelle. Seuramme täyttää ensi vuonna 10 vuotta ja sen kunniaksi pitäisi keksiä jotain. Mutta mitä: kerro sinä. Hyvät ideasi voit kertoilla hallituksen jäsenille.

 

 Seuralle on hankittu uusi kajakki, jota on mahdollista tulla kokeilemaan elokuussa tiistai-iltaisin Ulvilan Naparantaan klo 18-20. Tuolloin rannassa on yleisömelontoja ja olisi kiva, jos seuran omat jäsenet voisivat tulla esittelemään taitojaan ja opastamaan yleisöä.

 

Kuutamomelonta 1.-2.9. Joutsijärvellä. Yhteislähtö on Tammen rannasta lauantaina klo 14.00. Suuntaamme kohti Makkaraluotoa, jonne pystytämme puolijoukkueteltan yöpymistä varten. Makkaraluodossa paistetaan seuran tarjoamat makkarat ja muuta evästä jokainen voi tuoda omien mieltymystensä mukaan. Makkaraluodossa saattaa olla myös mahdollisuus päästä telttasaunaan.

Ilmoittautumisia tapahtumaan ottaa vastaan Liisa.

 

Patikoiminen Seitsemisessä 6.-7.10. Retkelle mukaan säiden mukainen varustus ja iloinen mieli. Yöpyminen tapahtuu teltoissa. Ilmoittautua voit joukolle.

 

Uimahallivuorot Nakkilan uimahallilla alkavat sunnuntaina 4.11. klo 10.00-12.00. Kaikki mukaan, altaissa on kyllä tilaa!

 

Sulkapallovuorot alkavat syksyn aikana Koskin koululla, kunhan sopiva ajankohta löytyy. Asiasta voit tiedustella Caritalta syyskuun puolella. Koskin koululla on myös mahdollisuus mennä punttisalille. Punttiksen hinta on 2 €/kerta tai 7€/kk. Sali on käytössä muina iltoina paitsi torstaisin.

 

Olemme saaneet seuraan uusia jäseniä: Ulla, Minttu ja Juho Myllymäen. Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Iloista syksyä kaikille! Evänräväyttäjät ry:n hallitus