Evänräväyttäjät ry Jäsenkirje 3/2006


Kesä on suosinut meitä harvinaisen lämpimillä ilmoilla ja vesillä, ja nyt onkin aika suunnata uudistunein voimin kohti syksyn tapahtumia. Seuramme retkiäkin ovat säät mukavasti suosineet. Elokuun viimeisenä viikonloppuna Olkiluoto kierrettiin meloen aurinkoisessa vähätuulisessa säässä, ihailtiin maisemia, ydinvoimala nähtiin mereltä ja vähän sisältäkin, kun käväistiin kahvilla uudessa vierailukeskuksessa. Illalla saatiin nauttia saunasta, herkullisesta ruuasta ja Venetsialaisten kokoista ja ilotulituksesta.


Tervetuloa mukaan syksyn tapahtumiin!


24.9.

   on Leineperin yhdistysten järjestämä pyöräily/kävelyretki Leineperistä Jalomäen

   umpipihaan, jossa opastetulla kierroksella saadaan tutustua suomalaisen talonpojan elämäntapaan ja asumiskulttuuriin menneinä aikoina, sekä laajaan esinekokoelmaan. Lähtö Leineperin koululta, kävelijät klo 13.30 ja pyöräilijät 14.30, matka on n. 4km. Jalomäestä palataan Leineperin kylätilaan, jossa on tarjolla keittoruoka. Lisäksi ohjelmassa on sauvakävelyopastusta, omia sauvoja voi ottaa mukaan. Tapahtuma on jäsenille maksuton. Ilmoittautumiset ruokailun järjestämisen vuoksi 20.9. mennessä Katille

    

30.9.

Makkaramelonta Joutsijärvellä, tukikohtana saamme käyttää Lindroosin Jaakon mökkiä.

Lähtö Leineperistä klo 9, melomaan lähdetään n. klo 10. Ilmoittautumiset Liisalle.

7.-8.10

patikoidaan Lauhavuorella. Osallistua voi myös pelkästään päiväretkeen.

Ilmoittautumiset Joukolle.

 

11.11

   lähdetään Raumalle Danny-musikaaliin, Leineperin yhdistykset järjestävät matkan. Esitys

   alkaa klo 19.00, linja-auto lähtee Leineperistä klo 17.30. Paluumatkalle lähdetään heti näytännön jälkeen, ajetaan Porin kautta, johon halukkaat voivat jäädä omatoimisesti jatkamaan illanviettoa. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 24.9. Liisalle. Teatterilipun hinta 24€ maksettava Liisalle viimeistään 8.10. Bussimatka on jäsenille maksuton.

 

Sulkapalloillat Leineperin koululla jatkuvat perjantaisin 6.10. lähtien, aloitetaan klo 18.30.

Uimahallivuorot Nakkilan uimahallilla sunnuntaisin 5.11. alkaen. HUOM. MUUTTUNUT AIKA: KLO 10-12. Kaikki innolla pulikoimaan, melomaan tai vaikka vesijuoksua harrastamaan, myös lastenaltaassa on kivaa!


Muuta huomioitavaa:

Ulvilan kansalaisopisto / Porin työväenopisto järjestää Retkeily- ja erätaitokurssin, myös Joki halki kylien- luennot jatkuvat, tarkemmat tiedot löydät ko. esitteistä.

  1. on Leineperissä tiedotustilaisuus ”Leineperin Uusi kukoistus” - hankkeesta, kannattaa mennä tutustumaan.


Syysterveisin Evänräväyttäjät ry:n hallitus