Evänräväyttäjät ry                          Jäsenkirje 3/2005

  

Ulvilan kaupunki on myöntänyt seurallemme toiminta-avustusta melontakaluston hankintaan, uimahallimaksuihin ja Suomi Meloo-tapahtuman kustannuksiin.

Aktiivinen toiminta mitataan eri- melonta- ja retkeilytapahtumiin osallistuvien määrällä. Avustusta myönnettäessä olemme tehneet selvityksen seuran järjestämiin tilaisuuksiin osallistuvien ihmisten määrästä. Me emme ole kilpaurheilua harrastava seura, joten tavallisten jäsenten innokas osallistuminen seuran tapahtumiin on erittäin tärkeää!

 Vielä tänä vuonna ehdit mukaan Ulvilan Naparannan yleisömelontoihin joko ohjaamaan tai muuten vaan melomaan. Kuutamomelonta on leppoisa koko perheen leiri hämyisässä elokuun yössä. Seura omistaa kaksi Hasle-avokanoottia, joten voit ottaa ystävätkin mukaan.

Patikkaretki ehditään tarpoa ennen uimahallikauden alkua.

Kaikki liikkeelle perheen tai ystävien kanssa!

 

Syyskauden tapahtumia:

 Elokuun yleisömelonnat Ulvilan jokirannassa alkavat sunnuntaina 7.8. Ulvila-päivän merkeissä  ja jatkuvat siitä tiistaisin 9.8,  16.8,  23.8. ja  30.8. kello 18-20.  Toivomme, että jäsenet osallistuvat sankoin joukoin ohjaamaan tai vaan melomaan ja ottakaa ystävät mukaan! Melonnasta peritään seuran ulkopuolisilta henkilöiltä pieni 2 euron maksu.

Ohjaajia tarvitaan kolme henkeä/ kerta, ilmoittautumiset Liisalle.

7.8.ohjaajiksi ovat jo lupautuneet Liisa, Matti ja Anneli.

 Kuutamomelonta on 19.-20.8. Isojärvellä, tukikohtana mielenkiintoinen Luolasaari, jossa yövytään melonnan jälkeen joukkueteltassa. Lähtö Leineperistä perjantai-iltana19.8. Klo 18.00. Ilmoittautumiset Karille.

 Tyvijärvi – Leineperi melonta 25.9. Jos vesitilanne on huono, melotaan Joutsijärvi. Ilmoittautumiset Vesalle.

 Iltamelonta Nakkilan kunnan kanssa syyskuun lopulla, viikolla 38 tai 39. Tarkemmin voit kysellä Joukolta.

 Patikkaretki Noormarkusta Kullaalle 8. - 9.10. Lähdetään Inhotunjärven lintutornilta, yövytään Kourijärvellä ja päätetään retki Rosikan tielle. Patikoinnin ohessa tehdään retkeilyyn liittyviä käytännön harjoituksia. Ilmoittautumiset Annelille.

 Huomioi myös valtakunnallinen sauvakävelytempaus 17. - 25.9. Kampanja käynnistyy Suomen Ladun ja YLE:n sauvakävelyratsioilla 17.9. Lisätiedot tapahtumapaikkakunnista: www.suomenlatu.fi/skratsia.

 

Kesäterveisin Evänräväyttäjät ry:n hallitus

 KAUNISTA MELONTAKESÄÄ