EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                                JÄSENTIEDOTE   2/2022

 

 

Kesäajassa ollaan ja melontavesien aukeamista odotellessa on hyvää aikaa tarkastaa oma melontavarustus kuntoon, sekä tutustua retkitarjontaan ja valita sieltä mahdollisimman monta itselle sopivaa kohdetta. Aloittaa kannattaa tietenkin toukokuun melontakoulussa Leineperissä.

 

Vuoden Räväyttäjäksi on nimetty seuran perustajajäsen ja kunniajäsen sekä innokkaana ja vauhdikkaana melojana tunnettu Jaakko Lindroos, joka merkittävällä lahjoituksellaan on tukenut seuran toimintaa. Sisupussin tittelin saavutti Toni Stenfors, joka Kävelykipinän kilometrikisassa keräsi valtavan määrän kilometrejä seurallemme.

 

27.3. kokoontunut vuosikokous on käsitellyt sääntömääräiset asiat. Edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös on hyväksytty. Seuran liittymis- ja jäsenmaksut pidetään ennallaan. Seuran puheenjohtajana jatkaa Vesa Anttila, myös hallitus jatkaa entisellä kokoonpanolla. Varsinaiset jäsenet ovat puheenjohtajan lisäksi Mika Koivu, Juha-Pekka Riento ja Maija-Liisa Vajavaara, varajäsenet Tero Jalonen ja Timi Riento.

 

Seuraavassa tietoa tulevasta toiminnasta, merkkaa kalenteriisi. Seuraa myös sivuja www.evanravayttajat.com. Seuralla on myös WhatsApp-ryhmä, jossa keskustellaan seuramme toimintaan liittyvistä asioista. Voi siellä kysellä melontakavereitakin omatoimiretkille. Halutessasi liittyä melojien WhatsApp-ryhmään ilmoita puh.numerosi Marika Riennolle, 0400 524979. Myös facebookissa olemme.

 

Huhtikuu
• 24.4. sauvakävellään Nakkilassa Tervasmäen liikuntareitillä.
Kokoonnutaan Ulvilassa Vanhankylän ABC:llä klo 9.30, josta autolähtö kohti Nakkilaa. Tarkempia tietoja voi kysyä Ilkalta, p. 050 3813805

 

Toukokuu
• Lounais-Suomen Latu ympäri pyöräillen-viestin 
osuuksillamme otamme viestin vastaan Porin Ladulta ja toimitamme sen Harjavallan Ladulle. Osuuksiemme ajankohta on 1.-3.5, aikataulu tarkentuu myöhemmin. Pyöräilyporukkaan ilmoittautumiset Mikalle, p. 0400 514929
• 9.-10.5. Melontakoulu Leineperissä klo 18-20.  Tule verryttelemään melontataitojasi ja oppimaan uutta. Edellytyksenä osallistumiselle on 10v. ikä ja uimataito. Sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille. Mahdollisuus kokeilla SUP-lautaa. Kurssin päätteeksi on mahdollisuus osallistua 14.5. melontaretkelle Leineperinjoella.
Seuran jäsenille kurssi on maksuton, muille 40€ aikuiset ja 10€ nuoret. Ilmoittautumiset Maija-Liisalle, p. 040 7350798 tai info@evanravayttajat.com Kutsu melonnasta kiinnostuneita ystäviäsikin mukaan! Liitteenä on Melonnanohjauksen esite, jota voit jakaa vapaasti.
• 14.5. torstaina koko perheelle sopiva melontaretki rauhallisella Leineperinjoella.  Autolähtö Leineperin koulun pihalta klo 9.00, melomaan lähdetään Tampereentien (VT 11) levähdyspaikalta klo 10.00, päättyy Leineperiin. Ilmoittautumiset kuten edellä, retki sopii erityisen hyvin melontakoululaisille.
• 17.5. Kävelykipinätempaus Leineperissä sekä Massilla, lähdöt klo 18.00.  Leineperissä kokoontuminen koulun pihalla. On osa valtakunnallista Kävelykipinä-kampanjaa, joka haastaa kaikki suomalaiset kävelemään. Kampanja-aika on 1.5.-30.9. Kävelyn ilosta saa tietenkin nauttia koko vuoden ympäri. Kävely on tarpeellista ja hyödyllistä kaikille, tule mukaan ja osallistu omalla tavallasi. Lisää tietoa kampanjasta verkossa Kävelykipinän kilometrikisa.
• 26.5. Helatorstaina melontaretki Suodenniemeltä Jaaraan.  Tiedustelut ja ilmoittautumiset Vesa, 040 7439689 tai Mika 0400 514929

 

Kesäkuu
• Suomi Meloo-viesti 11.-17.6. reitillä Ilomantsista Nurmekseen. 
Kahden vuoden tauon jälkeen päästään vihdoin taas osallistumaan tähän melojien vuoden kohokohtaan hienoissa Pohjois-Karjalan maisemissa. Ilmoittaudu mukaan huhtikuun aikana kippari Vesalle, p. 040 7439689.

 

Heinäkuu
• Satakunnan kansansoutu 1.-3.7
.
• Maastopyöräretki,  ajankohta ja reitti sovitaan myöhemmin
• 30.-31.7. Retkeilyviikonloppu Lopella,  melontaa, patikointia, pyöräilyä. Seuramme jäsenet Toni ja Noora Riento järjestävät hienot puitteet, lähdetään porukalla tutustumaan Lopen monipuolisiin luontoliikuntamahdollisuuksiin. Katso liitteestä viikonlopun ohjelmasuunnitelma sekä muuta tietoa, mm. majoituksesta. Muistathan ilmoittautua Tonille viimeistään 15.7.

 

Elokuu
• 12.-14.8 Kylmälahden viikonloppuleiri. 
Yömelonta Joutsijärvellä, yöpyminen Makkaraluodossa 12-13.8. Perheleiri Kylmälahdessa 13.-14.8.

 

Syyskuu
• 17.9. Minirogaining Jämillä 

• Melontaretki Isojärvellä,  tutustuminen Plootuluotoon, mahdollisuus käydä oikeassa luolassa. Ajankohta sovitaan myöhemmin
• Maastopyöräretki,  ajankohta ja reitti sovitaan myöhemmin

 

Lokakuu
• Sauvakävelyjä
• Syysmelonta
• Pidempi viikonloppuvaellus
• Peli- ja kuntoiluillat Leineperin koululla

 

Marras-joulukuu
• Melontaharjoitukset uimahallilla
• Peli- ja kuntoiluillat Leineperin koululla

 

 

Loppukesän ja syksyn tapahtumista saadaan lisätietoa seuraavissa jäsentiedotteissa sekä seuran nettisivuilla www.evanravayttajat.com , sekä facebookissa.
Sähköposti: info@evanravayttajat.com

 

 

Liikunnallista toimintakautta toivottaa Evänräväyttät ry:n hallitus