EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                                JÄSENTIEDOTE   2/2020

 

 

Tätä kevätkautta ovat hallinneet poikkeusolot ja toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Myös Evänräväyttäjät on perunut suunnitellut tapahtumat 30.4.20 saakka ja tilanne jatkuu.
Ulkoilua ja liikuntaa omatoimisesti sentään on lähes kaikilla mahdollisuus harrastaa ja siihen kannustetaankin.

 

Seuramme vuosikokousta ei ole mahdollista järjestää etäkokouksena, joten se siirretään. Vuosikokous pidetään 1.8.2020 Kylmälahdessa, jos tilanne sallii.

 

Evänräväyttäjien toukokuulle suunnitellut retket muutetaan omatoimiretkiksi. Seura toimittaa kanootit lähtöpaikalle, muuten jokainen huolehtii itse oman kulkemisensa, ei yhteiskuljetuksia. Jos haluat lähteä melomaan omatoimisesti, varaa kanoottisi ottamalla yhteyttä Vesaan, p. 040 7439689. Yhteydenotto on välttämätön.
Edellä mainittu järjestely koskee Leineperinjokimelontaa 16.5 ja melontaa Lassilanjoella 21.5.

 

Seura ei järjestä melontakoulua.
11.5. klo 18.00 Leineperin rannassa on mahdollisuus meloa ja kokeilla seuran kanootteja ja kajakkeja omatoimisesti. Seura toimittaa melontakaluston paikalle. Jos olet tulossa melomaan, ota yhteyttä Vesaan, p. 040 7439689 lisätietojen saamiseksi, yhteydenotto on välttämätön.

 

Noudatetaan THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistusta. Henkilömäärä pidetään määräysten mukaisena, huolehditaan riittävistä etäisyyksistä sekä hygieniasta. Paikalle saa tulla vain terveenä.

 

Kannustamme kaikkia jäseniämme nauttimaan ulkoilusta ja luonnosta sekä erityisesti melonnasta.
Seuran jäsenet voivat maksutta lainata seuran melontakalustoa omaan käyttöön. Ota tällöin yhteyttä Teroon, p. 050 5965936.

 

 

Loppukesän toiminnasta tiedotetaan myöhemmin.

 

 

Liikunnallista toimintakautta toivottaa Evänräväyttät ry:n hallitus