EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 2/2012

 

 

Kesäajassa ollaan ja melontavesien aukeamista odotellessa on hyvää aikaa tarkastaa oma melontavarustus kuntoon sekä tutustua retkitarjontaan ja valita sieltä mahdollisimman monta itselle sopivaa kohdetta. Aloittaa kannattaa tietenkin toukokuun melontakoulussa Leineperissä.
Uimahallikausi päätettiin komeasti Melamajavien kanssa yhteisiin pelastautumisharjoituksiin. Nyt voi turvallisin mielin lähteä melontaretkille, kun osaa auttaa kaatuneen melojan takaisin kanoottiin sekä on harjoitellut itsekin sinne kiipeämistä.
Avovesikausi on alkamassa ja uutta tänä kesänä on yhteistyö Melamajavien kanssa retkienkin muodossa, näin löytyy paremmin jokaiselle jotakin. Seuran vuosikokous käsitteli sääntömääräiset asiat. Edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös on hyväksytty. Jäsen- ja liittymismaksut pysyvät ennallaan. Hallituksen kokoonpanoon tehtiin muutoksia, puheenjohtajaksi valittiin Ilkka Riento, varsinaiseksi jäseneksi Terttu Riento ja varajäseneksi uutena Mika Koivu, entisistä jäsenistä jatkavat Kati Lattu ja Vesa Anttila sekä varajäsenenä Kari Anttila.

 

Sauvakävelykausi avattiin aprillipäivänä lumisissa maisemissa Leineperissä. Aurinkoinen sää ja Suulin pihalle viritetyssä nuotiossa tirisevät makkarat houkuttelivat tapahtumaan 14 iältään 5-66v. osallistujaa, jotka luonnollisesti joutuivat myös aprillauksen uhreiksi.

 

Huhtikuussa pyöräillään sunnuntaisin
- Su 15.4 pyörälenkki Kivialhon kautta, tapaaminen Vanhankylän ABC:llä klo 11.
- Su 22.4. Lattomeri - Pinomäki, tapaaminen Vanhankylän ABC:llä klo 11.
- Su 29.4. Pitkäjärventie – Koirakorpi – Kivialho, tapaaminen Leineperissä vanhan kaupan pihassa klo 11.
Yhteyshenkilö Ilkka Riento, p. 050 3813805

- Sunnuntaina 29.4. on myös jokavuotinen Harju Elää-koko perheen monimuotoinen ulkoilutapahtuma, tutustumaan pääsee mm. geokätkeilyyn, Vampulan urheilumajalla alkaen klo 10.

 

Toukokuussa päästään tositoimiin, eli melomaan
- 14 – 15.5 Melontakoulu Leineperissä leikkipuiston rannassa klo 18 – 20. Koulutus on tarkoitettu kaikille yli 10-vuotialle uimataitoisille melonnasta kiinnostuneille. Sopii sekä vasta-alkajille että kokeneemmillekin. Kurssi on jäsenille maksuton, muille se maksaa 10€. Ilmoittautumiset Joukolle, p. 040 5148018
- To 17.5. klo 10. Koko perheen melontaretki, lähtö valtatie 11:sta levähdyspaikalta, tulemme helppokulkuista myötävirtaa Leineperiin. Retki on erityisen sopiva melontakurssilaisille. Tämä on samalla yhteisretki Melamajavien kanssa. Ilmoittautumiset Joukolle
- La 26.5 Jyllinjoki-melonta Jämijärveltä Ikaalisiin. Ilmoittautumiset Joukolle 23.5. mennessä kuljetusten järjestelyjen vuoksi. Kokoontuminen Siltapuistokadun Nesteellä klo 8. Yhteisretki Melamajavien kanssa

 

Kesäkuussa
- Yksi kesän etapeista, Suomi Meloo-kanoottiviesti kuljettaa meitä 9-15.6 Petäjävedeltä Laukaalle, matkan varrella mm. kuuluisa Simunankoski. Mikäli edes mietit osallistumista, ota yhteyttä kippari Matti Anttilaan ja tule mukaan palaveriin, joka pidetään 17.5. klo 14.30 melontaretken päätteeksi Leineperin leikkipuiston grillikatoksella. Viestiin voi tulla mukaan joko koko- tai osaksi viikkoa.
- La 30.6. melotaan Ouran saaristossa yhdessä Melamajavien kanssa. Kokoontuminen klo 9.00 Mericampingilla. Ilmoittautumiset Joukolle

 

Heinäkuussa
- Ti 17.7 klo 18.00 lähdetään melomaan Kirkkojuovalta Viheläntien rannasta kohti Melamajavien vajaa. Ilmoittautumiset Ilkalle

 

Elokuussa
- Pe-Su 17.-19.8 Makkaraluoto/Kylmälahti Perheleiri. Tarkempi ohjelma tulee myöhemmin

 

Syyskuussa
- La 1.9. Isojärvi, Plootuluoto eli ”luolasaari”, mahdollisuus käydä oikeassa luolassa, kiinnostaa varmasti seuran nuorempaa väkeä ja isompaakin. Melamajavien retki.

 

Seuraa myös nettisivujen retkikalenteri. Sieltä löytyy myös linkki Melamajavien ja Rauman Seudun Melojien kotisivuille, käy tutustumassa heidänkin retkitarjontaansa.

 

Evänräväyttäjien hallitus yhteystietoineen löytyy "INFO"-linkin alta!

 

Seuran ulkopuolisille järjestettävien retkien ja kaluston vuokrauksen hinnat 1.6.12 alkaen
Vuokrat:
– kanootti, liivit ja mela 30€ / vrk
koululaisilta 5€ / oppilas
kanoottien kuljetus lähikuntiin 5€ / kanootti
traileri kanoottien vuokrauksen yhteydessä 20€
Ohjaus:
– melonnanopetus ryhmille ja ohjaus (n.2h) 8 henkilöä/ 1 ohjaaja/ 30€
Yritysretket:
– retkeen sisältyy melonnan opetus, kanoottien vuokra ja nuotiokahvit, ryhmään mahtuu korkeintaan 20 henkeä 500€

 

TERVETULOA MUKAAN RETKILLE JA TAPAHTUMIIN!

 

Loppukesän tapahtumista lisää tietoa seuraavassa jäsentiedotteessa.

 

 

Evänräväyttäjät ry hallitus