EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 2/2010

 

 

Kevät on jo ovella ja kesän melonnat odottavat. Tänä kesänä on meille tarjolla makeaa mahan täydeltä kun vielä kesän kohokohta, Suomi Meloo -kanoottiviesti melotaan loppumatkaltaan Kokemäenjokea pitkin, viesti päättyy Porin Kirjurinluotoon. Melomaan on nyt tilaisuus päästä sellaistenkin seuran jäsenten, jotka eivät normaalisti pysty osallistumaan tapahtumaan kun melotaan toisella puolen Suomea.

 

Perehdytämme jäsenistöämme kanootin käsittelyyn luonnonolosuhteissa seuraavasti

·        10 - 11.5. klo 18 - 20 pääsee verestämään taitojaan Leineperissä perinteisellä melontakurssilla. Tämä on jäsenille maksuton, muille se maksaa 10 €. Ilmoittautumiset Liisalle.

·        13.5. melotaan koko perheen melontaretki Pyhäjärveltä Leineperiin, lähtö Vajavaaran mökiltä klo 10. Ilmoittautumiset Joukolle.

·        22.5. koko päivän melontaretki Kokemäenjokea pitkin alas aina Reposaaren sillalle saakka. Lähtö Viheläntien päästä klo 9. Sitovat ilmoittautumiset Joukolle.

·        29.5. on tilaisuus harjoitella virtaavan veden kesyttämistä Arantilankoskella Nakkilassa. Kokoontuminen Lohirannassa klo 10. Ilmoittautumiset Tertulle.

 

Virtaavan veden kurssi Ahvionkoskella pyritään järjestämään heinäkuun aikana, sopiva viikonloppu on vielä hakusessa.

 

Vuosikokous on käsitellyt sääntömääräiset asiat. Edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös on hyväksytty. Liittymis- ja jäsenmaksut päätettiin pitää samalla tasolla mihin ne viime vuonna korotettiin. Jäsenmaksuihin tuli lisäyksenä nuorisojäsenen vuosimaksu. Maksut ovat nyt seuraavat:

                      aikuisen vuosimaksu                                   20    €

                      perheen vuosimaksu                                   35    €

                      nuorisojäsenen vuosimaksu                         8,50 €

                      aikuisen liittymismaksu                                40    €

                      perheen liittymismaksu                                70    €

                      lapsen liittymismaksu                                  17    €

 

Liittymisvuonna ei peritä vuosimaksua. Seuran jäseneksi liittymiseen sisältyy kanootin käsittelykoulutus.

 

Evänräväyttäjien hallitus yhteystietoineen:

puheenjohtaja                                  Maija-Liisa Vajavaara     040-7350798

varapuheenjohtaja ja nettivastaava    Vesa Anttila                    040-7439689

                                                        Kati Lattu                       044-5939185

                                                        Ilkka Riento                    050-3813805

varajäsenet
                                                        Liisa Aroheinä-Paananen  050-3386284

                                                        Kari Anttila                      040-5518972

sihteeri                                              Terttu Riento                   050-5208739

 

Rahastonhoitajana jatkaa Anneli Anttila (040-5082427), retki- ja kalustovastaavana Jouko Vajavaara (040-5148018), kisällinä Jani Lattu sekä Suomi Meloo -kipparina Matti Anttila (0400-593865), hankevastaava on Liisa Aroheinä-Paananen (050-3386284).

 

Seuran nettisivujen retkikalenterista löytyy viimeisimpiä kuulumisia ja ohjeita melontaretkille valmistautumiseen.

 

MIKÄLI EDES MIETIT OSALLISTUMISTA SUOMI MELOO -TAPAHTUMAAN, OLE PAIKALLA SEURAN SUOMI MELOO -RYHMÄN KOKOONTUMISESSA ANTTILASSA 19.5. KLO 18. JA SUOSITELTAVAA, ELLEI AIVAN PAKOLLISTA AINAKIN ENSIMMÄISTÄ KERTAA MUKAAN LÄHTEVILLE ON OSALLISTUA MELONNANOHJAUKSEEN LEINEPERISSÄ JA VIRTAAVAN VEDEN KURSSIIN NAKKILASSA.

 

Suomi Meloo tapahtumaan liittyvissä asioissa ole yhteydessä Mattiin puh. 0400-593865.

 

Kesän 2010 Suomi Meloo -kanoottiviesti melotaan välillä Hämeenlinna (Lammi) - Pori

12-18.6.2010

Suomi Meloo ry on Suomen Kanoottiliiton ja Suomen Ladun yhdistys, jonka tehtävänä on vuosittain järjestettävän Suomi Meloo -kanoottiviestin muodossa edistää retkimelontaa, tehdä tunnetuksi uusia melontareittejä sekä tavoittaa uusia harrastajia. Vuoden 2010 Suomi Meloo -kanoottiviesti melotaan uudella reitillä välillä Hämeenlinna (Lammi) - Pori. Mukaan odotetaan 100 joukkuetta eli noin 1000 melonnan ystävää 6 -12 hengen joukkueissa viettämään ainutlaatuista melonta- ja lomailuviikkoa.

Suomi Meloo on mukava, rentouttava ja iloinen liikuntaviikko kauniissa järvi- ja jokimaisemissa. Suomi Meloo melontaviikko koostuu päivittäisistä osuuksista, joiden pituus vaihtelee. Yötä päivää etenevää viestiä viedään johtokanootin johdolla yhdessä meloen; kokeneemmat melojat valitaan pidemmille osuuksille. Joukkueet päättävät keskenään melontaosuuksiensa jaosta.

Joukkueiden kipparit kutsutaan joka päivä pidettäviin kipparikokouksiin, ja niissä kerrotaan viimeisimmät ohjeet. Kipparikokousten ajankohdat löytyvät Reitti-info -sivulla olevasta vaihtopaikkataulukosta. Viestin turvallisuutta varmistaa vesillä kumivenein liikkuva turvaryhmä.

Suomi Meloo - kanoottiviesti sopii kaikenikäisille ja -kokoisille. Mukana on melojia vauvasta vaariin. Jokaisessa joukkueessa on hyvä olla mukana myös kokeneempia, hyväkuntoisia ja taitajia melojia, jotka voivat meloa pisimmät ja vaativimmat osuudet. Kajakkikaksikko on Suomi Meloo viestin yleisin kanoottimalli; kun kaksikon taka-aukossa meloo kokeneempi meloja, etuaukossa pärjää myös aloitteleva meloja. Mukana on myös yksikköjä noin kolmannes kalustosta, sekä muutama intiaanikanootilla etenevä joukkue.

Joka päivälle on käsikirjaan merkitty yleisöosuus, jolle voi lähteä mukaan kuka tahansa asiasta kiinnostunut ilman omaa joukkuetta. Suomi Meloo -vaihto- ja yöpymispaikoilla vietetään iloisia hetkiä hyvässä seurassa tulevia melojia odotellessa, nautitaan puffetin palveluista ja toisinaan laitetaan jopa tanssiksi. Suomi Meloo -tapahtuma on monelle reitin varren paikkakunnalle kesän ehdottomia kohokohtia.

Ilmoittautumisesta saat lisätietoja Osallistuminen-sivulta.

Tervetuloa osallistumaan kesän 2010 Suomi Meloo seikkailuun

 

Evänräväyttäjien hallitus