EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                                                 Jäsenkirje 2/2006

Evänräväytysvuosi 2006

Vuoden 2005 Räväyttäjäksi valittiin Jouko Vajavaara. Jouko on toiminut aktiivisena melonnan ohjaajana ja perustajajäsenenä seurassamme. Useissa talkoissa olemme huhkineet Joukon johdolla, kuten myös retkillä.

Uusia ideoita ja uusiutumista tarvitaan jatkuvasti meidänkin seurassamme. Samalla toiminta voi kehittyä ajan muutosten myötä. Melontaretket vievät meidät uusille vesille tänäkin suvena. Tule mukaan ja tuo ystäväsikin kokemaan melonnan ilo. Ulvilalaisena seurana jatkamme yleisömelontoja Friitalan jokirannassa elokuussa. Näihin arki – iltojen melontoihin toivomme  omien jäsenten innokasta osallistumista.

Vuosikokous on käsitellyt sääntömääräiset asiat. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Kati Anttila, Matti Anttila jatkaa varajäsenenä. Edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös on hyväksytty.

Jäsen- ja liittymismaksut sekä seuran ulkopuolisille järjestettävien retkien ja kaluston vuokrauksen hinnat säilytettiin ennallaan. Hinnasto sekä  vuoden 2006 tapahtumakalenteri ovat liitteenä, pidä tallessa!

Uuden hallituksen yhteystiedot:

Liisa Aroheinä-Paananen      puheenjohtaja

Kari Anttila                            varapuheenjohtaja

Maija-Liisa Vajavaara            sihteeri

Kati Lattu                               nuorisovastaava

Varajäsenet

Matti Anttila            Suomi Meloo-kippari

Vesa Anttila            internetvastaava

 

Anneli Anttila jatkaa rahastonhoitajana ja Jouko Vajavaara on retkivastaava.

 Muuta huomioitavaa:

 Joki halki kylien luentosarjassa on aiheena ”Kulkeminen ja pyynti erätalouden aikana”

26.4 klo 18.00  Kaasmarkun koululla. Aihetta tarkastellaan vesistöalueen näkökulmasta, luennoitsijana on Turkka Aaltonen.

 Leineperissä järjestetään sammutuspeitteen käyttöharjoitukset toukokuussa, seuraa ilmoituksia Leineperi-sivuilla ja  ilmoitustauluilla.

 Hyvää ja virkistävää melontakesää!

 

Evänräväyttäjät ry:n hallitus