EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 1/2022

 

Koronapandemia on edelleen vaikuttanut toimintaamme. Tämäkin vuosi alkoi rajoitusten merkeissä, Räväytysilta jouduttiin perumaan ja siirtämään ensi vuoteen ja uimahalliharjoitusvuorot olivat tauossa. Nyt näyttää jo paremmalta siltä osin, että pääsemme jatkamaan keskeytyneitä uimahalliharjoituksia 13.2. alkaen.

 

Toimintakalenteria on täytetty alustavasti, mutta nyt kaivataan ideoita. Kertokaa mitä toimintaa toivotte ja varsinkin melontaretkireittejä, mm. kevätmelonnan 26.5. kohteeksi. 27.3. pidettävä yhdistyksen vuosikokous on hyvä paikka tulla tekemään ehdotuksia ja keskustelemaan, myös sähköpostia voi lähettää osoitteeseen info@evanravayttajat.com

 

Seuraavassa tietoa tulevista tapahtumista, merkkaa kalenteriisi. Seuraa myös seuran sivuja www.evanravayttajat.com

 

Uimahallivuorot melontaharjoituksia varten Harjavallan uimahallilla jatkuvat seuraavina sunnuntaina:  13.2, 27.2. ja 13.3. Vuoro on klo 16.00-18.00. HUOM! PAIKALLA ON OLTAVA KLO 16.00 MENNESSÄ, HALLIN OVET SULKEUTUVAT SILLOIN.   Käytössämme on iso allas ja lastenallas, uimaan mahtuu ja saunat ovat lämpiminä. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Osoite on Yhdyskatu 2, Harjavalta

 

Peli- ja kuntoiluvuoro Leineperin koululla on parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 16-18, eli silloin kun ei ole uimahallia. Ota yhteyttä Teroon, p. 050 5965936, kun haluat lähteä pelaamaan tai kuntoilemaan. Pelata voi esim. sählyä tai sulkapalloa, myös kuntosalilaitteet ovat käytössämme.

 

Koko perheen ulkoilutapahtumaan Harjavallan Hiittenharjulle mennään sunnuntaina 27.2, aloitellaan klo 12.00. Iloista yhdessäoloa, liikuntaa vapaamuotoisesti, laskettelua omakustanteisesti, hiihtoa, pulkkailua mäessä, ym. Tilaisuudessa julkistetaan myös viime Vuoden Räväyttäjä ja Sisupussi. Osallistujien kesken arvotaan lahjakortti. Nuotio on kuumana ja makkaraa paistettavaksi klo 14-15. Sen jälkeen onkin hyvä siirtyä uimahallille melomaan ja uimaan.

 

Evänräväyttäjät ry:n vuosikokous pidetään Leineperin koululla 27.3.2022 klo 16.00. Osoite on Ruukintie 385. Tule mukaan tuomaan ideoita ja toiveita seuran tulevaan toimintaan. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@evanravayttajat.com.

 

Huhtikuussa ulkoillaan ja sauvakävellään sunnuntaisin 3.4, 10.4. ja 24.4. Lähdöt klo 10.00.
3.4. klo 10.00 kokoonnutaan seuran kanoottivarasto Suulille, osoite on Koliperäntie 311, Ulvila. Muut paikat tarkentuvat myöhemmin.

 

Varaa seuraavatkin ajankohdat kalenteriisi, lisätietoa tulee myöhemmin:

        Melontakoulu Leineperissä 9. ja 10.5.

        14.5. koko perheelle sopiva melontaretki rauhallisella Leineperinjoella

        Melontaretki 26.5, kohde on vielä avoin

        Suomi Meloo 11.-17.6. reitillä Ilomantsi-Nurmes. Tutustu sivuihin www.suomimeloo.fi

        Satakunnan Kansansoutu 1.-3.7.

        12.8. yömelonta Joutsijärvellä, leiriyöpyminen Makkaraluodossa

        13.-14.8. Kylmälahden leiriviikonloppu, sopii koko perheelle

 

Lisätietoa kevään ja kesän tapahtumista tulee vuosikokouksen jälkeen. Tarkkaile myös seuran sivuja  www.evanravayttajat.com

 

Hyvää alkanutta vuotta!

 

Terveisin
Evänräväyttäjät ry hallitus