EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 1/2021

 

Koronapandemia vaikuttaa edelleen toimintaamme. Vuosi aloitettiin rajoitusten merkeissä, perinteeksi muodostunut, 20 vuotta sitten aloitettu Räväytysillanvietto jouduttiin perumaan ensimmäistä kertaa. Melontaharjoitukset uimahallilla ovat tauossa toistaiseksi.
Kaikesta huolimatta toiveikkaasti täytettiin toimintakalenteria. Meillä on paljon ulkoilmatapahtumia, joita on paremmat mahdollisuudet toteuttaa turvallisesti. Noudatamme kaikissa tapahtumissa viranomaisohjeita koronapandemian suhteen. Muistetaan maskisuositus.
Olemme saaneet seuraamme uusia jäseniä, Mari, Venla ja Vilma Råberg, tervetuloa mukaan!

 

Seuraavassa tietoa tulevista tapahtumista, merkkaa kalenteriisi. Seuraa myös seuran sivuja www.evanravayttajat.com Muutoksia suunniteltuun ohjelmaan voi tulla pikaisellakin aikataululla.

 

Uimahalliharjoitusvuorot ovat toistaiseksi tauolla  koronatilanteen rajoitusten vuoksi. Tiedotamme jäsenistölle heti, kun melontaharjoitukset hallilla voidaan taas aloittaa.

 

Evänräväyttäjillä on Leineperin koululla perjantaisin klo 18-20 peli- ja kuntoiluvuoro. Käyttö on nykytilanteen vuoksi jäänyt vähäiseksi. Sovittiin, että vuoroa voi käyttää perhekunnittain. Eli ota yhteys Teroon, p. 050 5965936, kun haluatte lähteä pelaamaan ja kuntoilemaan.

 

Koko perheen ulkoilutapahtumaan Harjavallan Hiittenharjulle mennään sunnuntaina 28.2. Aloitellaan klo 12.00 tai omaan tahtiin. Liikuntaa vapaamuotoisesti, laskettelua omakustanteisesti, hiihtoa, pulkkailua mäessä. Nuotio on kuumana ja makkaraa itse paistettavaksi seura tarjoaa klo 14-15. Iloista yhdessäoloa turvavälit sekä maskisuositus huomioiden.

 

Evänräväyttäjät ry:n vuosikokous pidetään Leineperin koululla 26.3.2021 klo 18.30, jos koronatilanne sallii. Osoite on Ruukintie 385. Tervetuloa ideoimaan ja päättämään seuran tulevasta toiminnasta. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@evanravayttajat.com

 

Huhtikuussa ulkoillaan ja sauvakävellään sunnuntaisin 11.4, 18.4. ja 25.4. Lähdöt klo 10.00. Paikat tarkentuvat myöhemmin.

 

Varaa seuraavatkin ajankohdat kalenteriisi, lisätietoa tulee myöhemmin:

        Melontakoulu Leineperissä 10. ja 11.5. klo 18.00-20.00

        13.5. koko perheelle sopiva melontaretki rauhallisella Leineperinjoella

        17.5. Kävelykipinätapahtuma, haastaa suomalaiset kävelemään ja sauvakävelemään. Lähtö Leineperin koululta klo 18.00

        23.5. melontaretki Kokemäenjoella, lähtö Kirkkojuovan varrelta, Viheläntieltä määränpäänä Halssi.

        Suomi Meloo 12.-18.6. reitillä Jyväskylä-Ruotsinpyhtää. Tutustu sivuihin www.suomimeloo.fi

        2.-4.7. Satakunnan Kansansoutu

        20.8. yömelonta Joutsijärvellä, leiriyöpyminen Makkaraluodossa

        21.-22.8. Kylmälahden leiriviikonloppu, sopii koko perheelle

 

Lisätietoa kevään ja kesän tapahtumista tulee vuosikokouksen jälkeen. Tarkkaile myös seuran sivuja  www.evanravayttajat.com

 

Nauttikaamme liikunnasta ja ulkoilusta, kun vihdoinkin saatiin lunta näillekin seuduille!

 

Terveisin
Evänräväyttäjät ry hallitus