EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 1/2020

 

Toimintavuotemme käynnistyi perinteisesti Räväytysillan merkeissä nuotiotulen äärellä. Lunta ei olla täällä päin Suomea nähty kuin vilaukselta ja hiihtokelejä edelleen odotellaan. Vettä on riittänyt kyllä joissa ja järvissä, mutta olemme meloneet turvallisesti ja lämpimästi Harjavallan uimahallissa. Siellä onkin nähty innokasta ja määrätietoista treenausta, kiitos uusien jäseniemme.
Vuoden 2019 Räväyttäjänä palkittiin Marika Riento, joka ansiokkaasti on ottanut haltuunsa seuramme taloudenhoidon sekä kesällä osallistui ensimmäistä kertaa Suomi Meloo-kanoottiviestiin ollen joukkueemme uusi kantava voima.
Seuramme on saanut uusia jäseniä, Marko Leppäniemi ja Elina Seppälä, tervetuloa mukaan!

 

Seuraavassa tulevaa ohjelmaa, merkkaa kalenteriisi ja tule mukaan!

 

Koko perheen ulkoilutapahtumaan Harjavallan Hiittenharjulle kokoonnumme 23.2. klo 12.00 alkaen. Ohjelmassa iloista yhdessäoloa, vapaamuotoista liikuntaa, jos lumitilanne paranee laskettelua omakustanteisesti, hiihtoa tai sitten kävelylenkkejä, mölkkyä... Nuotio on kuumana ja makkaraa itse paistettavaksi seura tarjoaa klo 14-15. Sen jälkeen siirrytään uimahallille melomaan, uimaan ja saunomaan.

 

Uimahallivuoro Harjavallan uimahallilla jatkuu 9.2, 23.2, 8.3. ja 22.3. Paikalla on oltava ennen klo 16.00, hallin ovet sulkeutuvat silloin.  Tule melomaan ja uimaan, lastenallas ja iso allas on käytössämme ja saunatilatkin ovat erinomaiset. Käytä hyväksesi kevään viimeiset mahdollisuudet, maksutonta koko perheelle, ystävänkin voi ottaa mukaan tutustumaan melontaan. Suositaan yhteiskyytejä kulkemista helpottamaan. Osoite on Yhdyskatu 2, Harjavalta.

 

Peli- ja kuntoiluillat Leineperin koululla ovat perjantaisin klo 18.00-20.00. Pelata voit esim. sählyä tai sulkapalloa, myös kuntosalilaitteet ovat käytössämme. Ota yhteyttä Teroon, p. 050 5965936, kun haluat lähteä pelaamaan tai kuntoilemaan.

 

Evänräväyttäjät ry:n vuosikokous pidetään Leineperin koululla 27.3.20 klo 18.30. Osoite on Ruukintie 385 Tervetuloa ideoimaan ja päättämään seuran tulevasta toiminnasta. Erityisesti kannustamme uusia jäseniä, tulkaa kertomaan millaista toimintaa toivotte, esim. retkiehdotuksia. Muutenhan tulee helposti mentyä "vanhan kaavan mukaan" Liikuntasalin puolella voivat liikunnanharrastajat samanaikaisesti touhuta ja siellä lapsetkin viihtyvät. Kahvi- ja mehutarjoilu!

 

Huhtikuussa ulkoillaan sunnuntaisin, kokoontuminen klo 10.00

        5.4. kokoonnutaan seuran kanoottivarasto Suulille, sijaitsee Leineperissä Koliperäntien ja Mikkolanmäentien risteyskohdan lähellä. Kevätavajaisten merkeissä tehdään sauvakävelylenkki ja paistetaan makkaraa nuotiolla, seura tarjoaa.

        19.4. Massilla etsimme geokätköjä, myös frisbeegolfrata löytyy

        26.4. mennään Poriin Isomäkeen Mestareiden portaille, kokoontuminen Tennishallin parkkipaikalla

 

Varaa seuraavatkin ajankohdat kalenteriisi, lisätietoa tulee myöhemmin:

        11. ja 12.5. melontakoulu Leineperissä

        16.5. koko perheelle sopiva melontaretki rauhallisella Leineperinjoella

        Osallistumme Lounais-Suomen Latu - ympäri polkupyöräviestiin, joka käydään 2.5.-14.6. Oman osuutemme ajankohdasta saadaan tietoa seuraavaan jäsentiedotteeseen

        21.5. melontaretki Lassilanjoella, lähtö Tahostenniemestä

        Suomi Meloo 6.-12.6. reitillä Jyväskylä-Ruotsinpyhtää. Tutustu sivuihin www.suomimeloo.fi. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ota yhteyttä Vesaan, p. 040 7439689, myös sähköpostia voi laittaa osoitteeseen info@evanravayttajat.com

        3.-5.7. Satakunnan Kansansoutu

        31.7. yömelontaa Joutsijärvellä, leiriyöpyminen Makkaraluodossa

        1.-2.8. Kylmälahden leiriviikonloppu, sopii koko perheelle

 

Lisätietoa kevään ja kesän tapahtumista tulee vuosikokouksen jälkeen. Tarkkaile myös seuran sivuja  www.evanravayttajat.com

 

Tule vuosikokoukseen tuomaan omat ehdotuksesi seuran toimintaan. Voit lähettää ehdotuksia ja toiveita myös sähköpostilla osoitteeseen info@evanravayttajat.com.

 

Terveisin
Evänräväyttäjät ry hallitus