EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 1/2019

 

Räväytysilta käynnisti toimintavuotemme perinteisesti. Saimme nauttia todella ison nuotion kuumasta paahteesta, herkullisesta ruoasta, monipuolisesta ohjelmasta ja iloisesta seurustelusta. Vuoden 2018 Räväyttäjäksi julistettiin Tero Jalonen. Hän on merkittävällä panoksella tukenut seuran taloutta järjestämällä lukuisia talkoita. Hän myös osallistuu hallitustyöskentelyyn varajäsenenä.

 

Nyt viimeistään kaivetaan sukset esiin, kun kerrankin on hyvät lumiolosuhteet hiihtämiseen. Esimerkiksi Leineperi-Kaasmarkku-Salomonkallio latureitti kulkee kanoottivarasto Suulimme edestä. Sekä perinteinen että luistelu-ura ovat koneellisesti hoidettuja. Hiihtolenkin jälkeen on mukava jatkaa liikuntaa uimahallissa, muista Evänräväyttäjien vuorot, joita on vielä kolme kertaa Harjavallan hallilla.

 

Seuraavassa tulevaa ohjelmaa, merkkaa kalenteriisi ja tule mukaan!

 

Koko perheen ulkoilutapahtumaan Salomonkalliolle kokoonnumme lauantaina 16.2. klo 11-15. Ohjelmassa on laskettelua omakustanteisesti, pulkkamäkeä, hiihtoa. Jos on suojasää, niin voidaan tehdä lumiukkoja. Nuotio on kuumana ja makkaraa itse paistettavaksi tarjolla klo 12-13. Saunaan ja avantoon pääsee klo 14-16. Nämä seura tarjoaa.

 

Uimahallivuoro Harjavallan uimahallilla jatkuu 17.2, 3.3. ja 17.3. Paikalla on oltava ennen klo 16.00, hallin ovet sulkeutuvat silloin.  Melomaan ja uimaan mahtuu hyvin ja lastenaltaassa on tilaa. Saunatilatkin ovat erinomaiset. Käytä hyväksesi kevään viimeiset mahdollisuudet, maksutonta koko perheelle, ystävänkin voi ottaa mukaan tutustumaan melontaan. Suositaan yhteiskyytejä kulkemista helpottamaan. Osoite tuttu Yhdyskatu 2, Harjavalta.

 

Peli- ja kuntoiluillat Leineperin koululla ovat perjantaisin klo 18.00-20.00. Pelata voit esim. sählyä tai sulkapalloa. Myös kuntosalilaitteet ovat käytössämme. Ota yhteyttä Juha-Pekka Rientoon p. 044 5280471, kun haluat lähteä pelaamaan tai kuntoilemaan.

 

Evänräväyttäjät ry:n vuosikokous pidetään Leineperin koululla perjantaina 22.3.2019 klo 18.30. Osoite on Ruukintie 385. Tervetuloa mukaan ideoimaan ja päättämään seuran tulevasta toiminnasta. Liikuntasalin puolella voivat liikunnan harrastajat samanaikaisesti touhuta ja siellä lapsetkin viihtyvät. Kahvi- ja mehutarjoilu!

 

Huhtikuussa ulkoillaan sunnuntaisin, kokoontuminen klo 10.00

        7.4. kokoonnutaan Leineperissä seuran kanoottivarasto Suulilla kevätavajaisten merkeissä. Tehdään sauvakävelylenkki ja paistetaan makkaraa nuotiolla, seura tarjoaa

        14.4. Massilla etsimme geokätköjä, myös frisbeegolfrata löytyy

        28.4. frisbeegolfia Ulvilassa vapaa-aikakeskus Kaskelotin radalla

 

Varaa seuraavatkin ajankohdat kalenteriisi, lisätietoa tulee myöhemmin:

        13. ja 14.5. melontakoulu Leineperissä

        18.5. koko perheelle sopiva melontaretki rauhallisella Leineperinjoella

        osallistumme Lounais-Suomen Latu ympäri polkupyöräviestiin, osuutemme on toukokuun loppupuolella, tarkempaa tietoa seuraavassa jäsentiedotteessa

        30.5. melontaretki Vihteljärvi-Lavia, eli Järvi-Porin melonta

        8.-14.6. Suomi Meloo reitillä Kihniö-Salo. Tutustu sivuihin www.suomimeloo.fi. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ota yhteyttä Vesaan, p. 040 7439689, myös sähköpostia voi laittaa osoitteeseen info@evanravayttajat.com.  Reitti kulkee sen verran lähellä, että on hyvät mahdollisuudet osallistua vaikka vain osaviikkoon

        5.-7.7. Satakunnan Kansansoutu

        16.8. yömelontaa Joutsijärvellä, leiriyöpyminen Makkaraluodossa

        17.-18.8. Kylmälahden leiriviikonloppu

 

Lisätietoa kevään ja kesän tapahtumista tulee vuosikokouksen jälkeen. Tarkkaile myös seuran sivuja  www.evanravayttajat.com

 

Tule vuosikokoukseen tuomaan omat ehdotuksesi seuran toimintaan. Voit lähettää ehdotuksia ja toiveita myös sähköpostilla osoitteeseen info@evanravayttajat.com.

 

Talvisin terveisin
Evänräväyttäjät ry hallitus