EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 1/2018

 

Uusi vuosi ja toimintakausi käynnistyi perinteisesti Räväytysillan merkeissä. Kostea sääkään ei haitannut tunnelmaa, kun nautimme nuotion lämmöstä, herkullisesta ruoasta ja iloisesta seurustelusta. Pientä ohjelmaakin oli ja kulunutta vuotta muisteltiin Kallen kronikassa, myös arpajaisvoitot löysivät omistajansa.  Vuoden 2017 Räväyttäjänä palkittiin puheenjohtajamme Vesa Anttila, joka sinnikkäästi luotsaa seuraamme eteenpäin. Hän on keskeinen hahmo toiminnan kannalta välttämättömien hallinnollisten asioiden hoidossa sekä ennen kaikkea aktiivinen meloja.

Vuosi 2018 on seuramme 20-vuotisjuhlavuosi. Sitä pitää tottakai juhlistaa. Ideoita ja toiveita odotetaan jäseniltä, tule mukaan suunnitteluun, toteutukseen ja tottakai osallistumaan, tehdään tästä yhteinen asia. 

Päätapahtuma voisi olla Kylmälahti-viikonloppuna elokuussa. Ilkka (puh. 050 3813805) ja Jouko (puh 040 5148018) toimivat suunnittelun vetäjinä, ota heihin yhteyttä. Myös sähköpostiin  info@evanravayttajat.com voi heittää ideoita.

 

Seuraavassa tulevaa ohjelmaa, merkkaa kalenteriisi ja tule mukaan!

 

Koko perheen ulkoilutapahtumaan Salomonkalliolle kokoonnumme lauantaina 17.2. klo 11-15.

Ohjelmassa on laskettelua omakustanteisesti, pulkkamäkeä, hiihtoa. Jos lumi sattuisi taas sulamaan pois, niin voidaan pelata vaikka mölkkyä. Nuotio on kuumana ja makkaraa itse paistettavaksi tarjolla klo 12-13. Saunaan ja avantoon pääsee klo 14-16. Nämä seura tarjoaa.

 

Kevään viimeiset melonnat Harjavallan uimahallilla ovat  18.2, 4.3. ja 18.3. klo 16-18. Paikalla on oltava ennen klo 16.00, hallin ovet sulkeutuvat silloin.

Kannattaa hyödyntää mahdollisuudet treenata melontataitoja lämpimässä vedessä ohjaajien läsnäollessa. On niin paljon mukavampi aloittaa kesän melontakausi, kun perustaidot on jo harjoiteltuina. Uimaankin mahtuu  ja lastenaltaassa on tilaa.  Osoite on Yhdyskatu 2, Harjavalta. Tervetuloa koko perhe!

 

Peli-illat Leineperin koululla jatkuvat perjantaisin klo 18-20. Pelata voit esim. sählyä tai sulkapalloa. Ota yhteyttä Timiin, p. 040 0211866, kun haluat lähteä pelaamaan.

 

Evänräväyttäjät ry:n vuosikokous pidetään Leineperin koululla perjantaina 23.3. klo 18.30.

Tervetuloa ideoimaan ja päättämään seuran tulevasta toiminnasta, jossa tänä vuonna keskeisenä 20v. juhlat.

Liikuntasalin puolella liikunnan harrastajat voivat touhuta ja siellä lapsetkin viihtyvät. Osoite on Ruukintie 385. Kahvi- ja mehutarjoilu! 

 

Huhtikuussa sauvakävellään sunnuntaisin, lenkille lähdetään klo 10

        8.4. sunnuntaina klo 10.00 kokoonnutaan Leineperissä seuran kanoottivarasto Suulilla kevätavajaisten merkeissä. Tehdään sauvakävelylenkki ja paistetaan makkaraa nuotiolla, seura tarjoaa.

        15.4. Porissa Isomäessä

        22.4. Ulvilassa Saaressa geokätköjä etsien

        29.4. Ulvilassa lenkki Koulukeskus – Massi - Koulukeskus

 

Varaa seuraavatkin ajankohdat kalenteriisi, lisätietoa tulee myöhemmin:

        Helatorstaina 10.5. melontaretki Lassilanjoella 

        14.-15.5. melontakoulu Leineperissä 

        19.5. koko perheelle sopiva melontaretki rauhallisella Leineperinjoella

 

 

        9.-15.6. Suomi Meloo Kuopio-Imatra-reitillä. Tutustu sivuihin www.suomimeloo.fi. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ota yhteyttä Vesaan, p. 040 7439689, myös sähköpostia voi laittaa osoitteeseen info@evanravayttajat.com.  Näin juhlavuonna olisi hienoa saada joukkue kasaan.

        13.-15.7. Satakunnan Kansansoutu

        10.8. yömelontaa Joutsijärvellä, leiriyöpyminen Makkaraluodossa

        11.-12.8 Kylmälahden leiriviikonloppu

 

Lisätietoa kevään ja kesän tapahtumista tulee vuosikokouksen jälkeen. Tarkkaile myös seuran sivuja  www.evanravayttajat.com

 

Tule vuosikokoukseen tuomaan omat ehdotuksesi seuran toimintaan. Voit lähettää ehdotuksia ja toiveita myös sähköpostilla osoitteeseen info@evanravayttajat.com.

 

Toimintaterveisin
Evänräväyttäjät ry hallitus