EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 1/2016

 

 

Evänräväytysvuosi 2015 on melottu ja uusi toimintavuosi käynnistynyt. Vedet uhkaavat jo aueta, mutta me pitäydymme kuitenkin vielä uimahallin lämmössä ja luntakin lisää toivotaan talvisiin lajeihin. Räväytysiltaa vietettiin perinteisesti Leineperin metsässä. Nuotion lämmin loimu piti kipakan pakkasen loitolla ja runsaslukuisesti jäsenistö olikin saapunut nauttimaan hyvästä Seurasta.
Vuoden 2015 Räväyttäjäksi julistettiin kaksi henkilöä, Liisa Aroheinä-Paananen ja Terttu Riento. Tämä kaksikko on huolella ja ammattitaidolla joka vuosi laatinut toiminta-avustushakemuksen Ulvilan vapaa-aikalautakunnalle, mikä ei olekaan ihan pikkujuttu. Tänä vuonna he räväyttivät oikein kunnolla ja hyvin laadituin perusteluin saimme avustuksen SUP-laudan hankintaan. Lautaa on jo koekäytetty ja se tulee jatkossa ilahduttamaan melojia monen monta kertaa.
Viime vuonna saimme seuraamme uuden kunniajäsenen, Ilkka Riennon. Tämä arvonimi myönnetään vain erityisesti ansioituneille ja Ilkka onkin edistänyt ja tukenut seuran toimintaa koko sen olemassaolon ajan ollen myös ensimmäinen puheenjohtajamme.
Joukkoomme on liittynyt myös uusi jäsen, Noora Jalava. Tervetuloa mukaan toimintaan!
Tänä vuonna seurastamme on lähdössä joukkue Suomi Meloo-kanoottiviestiin. Se melotaan 11.-17.6. välillä Keuruu-Padasjoki. Reitti kulkee sen verran lähellä, mm. 13.6. Tampereen seudulla, että hyvin on mahdollista osallistua vain osaviikkoon.Tutustu sivuihin www.suomimeloo.fi. Tämähän ei ole kilpailu. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, laita viestiä sähköpostilla info@evanravayttajat.com. Vuosikokouksessakin voit kysyä asiasta lisää.

 

Seuraavaa ohjelmaa tiedossa, merkkaa kalenteriisi ja tule mukaan.

 

Koko perheen talvitapahtumaan Salomonkalliolle kokoonnumme lauantaina 20.2. klo 11-15.
Jos lumitilanne sallii, tarjolla on laskettelua rinteessä omakustanteisesti, pulkkamäkeä ja hiihtoa. Mutta ei haittaa, vaikka lumi puuttuisi. Nautitaan ulkoilusta, yhdessä olosta ja vaikkapa pelataan Mölkkyä. Nuotio on kuumana ja makkaraa on tarjolla itse paistettavaksi klo 12-13. Saunaan ja avantoon pääsee klo 14-16. Nämä seura tarjoaa.

 

Uimahallivuoromme Harjavallan uimahallilla ovat 28.2 ja 13.3. klo 16 - 18.
Huom! paikalla oltava ennen klo 16, hallin ovet sulkeutuvat silloin.
Käytä hyväksesi kevään viimeiset mahdollisuudet melontaharjoituksiin lämpimässä kirkkaassa vedessä kokeneiden ohjaajien valvonnassa. Kaatumista ei tarvitse varoa ja saunaan pääsee lämmittelemään. Uimaankin mahtuu ja lastenaltaassa on tilaa ja lämmintä vettä. Ei Harjavalta niin kovin kaukana ole Nakkilaan verrattuna ja eteläisestä Satakunnasta matka jopa lyhentynyt. Tervetuloa mukaan!

 

Peli-illat Leineperin koululla ovat perjantaisin klo 18-20. Pelata voit esim. sählyä tai sulkapalloa. Ota yhteys Mikaan, p. 0400 514929, kun haluat lähteä pelaamaan.

 

Evänräväyttäjät ry:n vuosikokous pidetään Leineperin koululla perjantaina 18.3. klo 18.30. Osoite on Ruukintie 385.
Tervetuloa mukaan ideoimaan ja päättämään seuran tulevasta toiminnasta.
Liikuntasalin puolella voivat liikunnan harrastajat touhuta ja siellä lastenkin aika kuluu paremmin. Ota yhteys Mikaan, p. 0400 514929, kun haluat lähteä mukaan pelaamaan. Ainakin sählyä ja sulkapalloa voi harrastaa.

 

Huhtikuussa sunnuntaina 3.4. aloitetaan ulkoilukausi. Kokoonnutaan Leineperissä seuran kanoottivarasto Suulilla klo 10. Tehdään sauvakävelylenkki ja paistetaan makkaraa nuotiolla, seura tarjoaa.

 

Merkkaa seuraavatkin ajankohdat kalenteriisi, lisätietoa tulee myöhemmin:
10.4. sauvakävelylenkki
17.4. ja 24.4. pyöräilyä
5.5. melontaretki Lassilanjoella
9. – 10.5. melontakoulu Leineperissä
14.5. koko perheelle sopiva melontaretki rauhallisella Leineperinjoella
11.-17.6. Suomi Meloo Keuruu-Padasjoki
9.7. melontaretki Siuro-Vammala
19.8 Makkaraluodon yö ja kuutamomelonta Joutsijärvellä
20.-21.8. perheleiri Kylmälahdessa

 

Lisätietoa kevään ja kesän retkistä tulee vuosikokouksen jälkeen. Tarkkaile myös seuran retkikalenteria http://www.evanravayttajat.com/retkikalenteri. Linkeistä pääsee myös Melamajavien ja Rauman Seudun Melojien sivuille, seuroillamme on yhteistyötä, voimme osallistua toistemme retkille. Sieltä voi löytyä jotakin itseä kiinnostavaa. Esim. vauhdikkaasta jokimelonnasta kiinnostuneille on RSM:lla 24.4. melontaretki Oravajoella.

 

Tule vuosikokoukseen tuomaan omat ehdotuksesi seuran toimintaan. Voit lähettää ehdotuksia ja toiveita myös sähköpostilla osoitteeseen info@evanravayttajat.com. Esim. mihin toimintaan tai minkälaisiin melontaretkiin haluaisit osallistua. Kerro myös rohkeasti, jos olet kiinnostunut vastuutehtävistä, tapahtumissa tarvitaan aina vetäjiä ja hallitus kaipaa uutta virtaa. Aloittaa voi hyvin pienimuotoisesti, yhdessä toimiminen on antoisaa, eikä kenellekään tule liian suurta työmäärää.

 

 

 

Toimintaterveisin
Evänräväyttäjät ry hallitus

 

PS. Kannattaa käydä katsomassa elokuva Järven tarina. On todella upeaa kuvausta Suomalaisesta vesistöstä ja sen syvyyksien elämästä.