EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 1/2015

 

 

Räväytysilta käynnisti toimintavuotemme perinteisen lämpimissä merkeissä todella ison nuotion ääressä. Suuri joukko jäseniä kokoontui yhteen nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta sekä ohjelmasta, myös arpajaispalkinnot löysivät omistajansa. Vuoden Räväyttäjänä palkittiin Timi Riento, joka nuoresta iästään huolimatta on seuramme luotettava konkarijäsen . Tiivisohjelmaisesta urheilukalenteristaan hän aina löytää aikaa myös Evänräväyttäjille ja on valmis toimimaan, kun tekijöitä tarvitaan. Suomi Meloossa hän on nuorisotiimimme edustava hahmo ja muutenkin luo positiivista energiaa porukkaan.
Syyskauden uimahallivuorot keräsivät ennätyksellisesti osallistujia, jatketaan hyvin alkaneita treenejä myös kevätkaudella.

 

Seuran varainhankinnassa keskeinen osa on talkootoiminnalla. Nyt tähän on tarjoutunut erinomainen tilaisuus. Skanskan toimisto muuttaa Porissa Bepopista Puuvillaan ja osallistumme tähän muuttoon 28.2. ja tarvittaessa 1.3. Jos sinulla on mahdollisuus tulla mukaan vaikka vain osaksi aikaa, ota yhteys Joukoon, p. 040 5148018. Muutama vapaaehtoinen on jo ilmoittautunut, lisääkin tarvitaan, jottei samojen tarvitse rehkiä koko aikaa. Talkoohenkeä kaipaillaan!

 

Seuraavassa tulevaa ohjelmaa, merkkaa kalenteriisi:

 

Ystävänpäivänä lauantaina 14.2. klo 11-15 kokoonnumme Salomonkalliolle koko perheen talvitapahtumaan. Lähdetään ulkoilemaan ja nauttimaan talven riemuista ja mukavasta yhdessäolosta. Ohjelmassa liikuntaa vapaamuotoisesti, pulkkailua, laskettelua, hiihtämäänkin jo pääsee. Seura tarjoaa makkaran paistettavaksi, nuotio on kuumana ja makkarat tarjolla klo 12-13. Ja kaiken kruununa sauna ja avantouinti, jotka ovat meille varattuna klo 14-16.

 

Nakkilan uimahallilla vuoromme jatkuvat maaliskuun loppuun saakka sunnuntaisin klo 10-12. Käytä nyt kevään viimeiset mahdollisuudet tarkoin hyväksesi. On niin paljon parempi aloittaa kesän melontakausi, kun on perustaidot jo harjoiteltuna valmiiksi. Ei kulu siihen sitten kallisarvoiset kauniit kesäpäivät. Harjoitukset on helpompi toteuttaa lämpimässä kirkkaassa vedessä kokeneiden ohjaajien valvoessa vieressä. Kaatumista ei tarvitse varoa ja saunaan pääsee lämmittelemään. Mukaan voi tulla koko perhe, lapsilla on oma allas, jossa on lämpimämpi vesi.

 

Peli-illat Leineperin koululla jatkuvat perjantaisin klo 18-20. Ota yhteys Mikaan, p. 0400 514929, kun haluat lähteä mukaan pelaamaan. Ainakin sählyä ja sulkapalloa voi harrastaa.

 

Evänräväyttäjät ry:n vuosikokous pidetään Leineperin koululla perjantaina 27.3. klo 18.30. Tervetuloa kaikki jäsenet mukaan ideoimaan ja päättämään seuran tulevasta toiminnasta. Liikuntasalin puolella voivat liikunnan harrastajat touhuta ja siellä lastenkin aika kuluu paremmin aikuisten osallistuessa kokoukseen. Koulun osoite on Ruukintie 385.

 

Huhtikuussa sunnuntaina 12.4. aloitetaan ulkoilukausi. Kokoonnutaan Leineperissä seuran kanoottivarasto Suulilla klo 10. Tehdään sauvakävelylenkki ja paistetaan makkaraa nuotiolla, seura tarjoaa.

 

Merkkaa seuraavat ajankohdat kalenteriisi, lisätietoa tulee myöhemmin:
19.4 ja 26.4. sauvakävelyä tai pyöräilyä
11. ja 12.5. melontakoulu Leineperissä
14.5. koko perheelle sopiva melontaretki rauhallisella Leineperinjoella
23.5. jokimelontaretki Suodenniemeltä Piilijoelle
Viikko 24, Suomi Meloo tai oma retki
Makkaraluodon yö Joutsijärvellä 14.8.
Kylmälahden perheleiri 15-16.8

 

Lisätietoa kevään ja kesän retkistä tulee vuosikokouksen jälkeen. Myös seuran nettisivuilta osoitteesta http://www.evanravayttajat.com/retkikalenteri löytyy lisää tietoja tapahtumista. Linkit sivulta löytyy myös linkit Melamajavien ja Rauman Seudun Melojien sivuille, seuroillamme on yhteistyötä, voimme osallistua toistemme retkille. Sieltä voi löytyä jotakin itseä kiinnostavaa. Esim. vauhdikkaasta jokimelonnasta kiinnostuneille on RSM:lla 26.4. melontaretki Oravajoella.

 

Tule vuosikokoukseen tuomaan omat ehdotuksesi seuran toimintaan. Voit lähettää ehdotuksia ja toiveita myös sähköpostilla osoitteeseen info@evanravayttajat.com. Esim. mihin toimintaan tai minkälaisiin melontaretkiin haluaisit osallistua. Kerro myös rohkeasti, jos olet kiinnostunut vastuutehtävistä, tapahtumissa tarvitaan aina vetäjiä ja hallitus kaipaa uutta virtaa. Aloittaa voi myös hyvin pienimuotoisesti, yhdessä toimiminen on antoisaa, eikä kenellekään tule liian suurta työmäärää.

 

 

 

Toimintaterveisin
Evänräväyttäjät ry hallitus