EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 1/2014

 

 

”Vuosi taas on eletty ja melaakin jonkin verran vedetty”
Toimintavuosi käynnistyi perinteisesti Räväytysillan merkeissä ja alkulause onkin lainaus Kallen kronikasta, sopinee hyvin yhteenvedoksi kuluneesta kaudesta. Liekö lämpimän sään syytä ollut, että osallistujamäärä illassa jäi tavallista pienemmäksi, ennätysmäärähän saavutettiin aikoinaan yli 20 asteen pakkasessa. Kyllä väkeä nytkin mukavasti paikalla oli ja tunnelma lämmin.

 

Vuoden Räväyttäjänä palkittiin Mika Koivu. Mika on aktiivinen seuramme jäsen ja hänen ansiostaan olemme saaneet uuden, kauan suunnitelmissa olleen toimintalajin, geokätköilyn. Kätköjä etsiessä ovat sekä nuoret että vähän vanhemmatkin täydessä innossa kulkeneet kilometrikaupalla maastossa kaikki aistit valppaina ja välillä kiviä käännellen. Ensi kesänä on tarkoitus yhdistää geokätköjen etsintä ja melonta Joutsijärvellä.

 

Seuraavaa ohjelmaa tiedossa, merkkaa kalenteriisi ja tule mukaan:

 

Koko perheen talvitapahtumaan Salomonkalliolle kokoonnumme lauantaina 15.2. klo 11 - 15. Seura tarjoaa makkaran paistettavaksi. Nuotio on kuumana ja makkarat tarjolla klo 12-13. Tervetuloa ulkoilemaan ja nauttimaan talven riemuista ja mukavasta yhdessäolosta. Liikuntaa vapaamuotoisesti, pulkkailua, laskettelua ja toivottavasti lunta riittää hiihtämiseenkin.

 

Nakkilan uimahallilla vuoromme jatkuu helmikuun loppuun asti sunnuntaisin klo 12-14. Käytä vielä viimeiset mahdollisuudet hyväksesi, tuo myös ystäväsi tutustumaan melontaan!

 

Peli-illat Leineperin koululla jatkuvat ainakin maaliskuun loppuun saakka. Ota yhteys Mikaan, p. 0400 514929, kun haluat lähteä mukaan pelaamaan.

 

Evänräväyttäjät ry:n vuosikokous pidetään Leineperin vanhalla koululla perjantaina 28.3. klo 18.30. Kokouksessa käsitellään mm. liittymismaksun muutosehdotusta. Tervetuloa kaikki jäsenet mukaan kertomaan ehdotuksianne ja päättämään seuran tulevasta toiminnasta. Liikuntasalin puolella saavat liikunnanharrastajat touhuta ja siellä lastenkin aika kuluu paremmin vanhempiensa osallistuessa kokoukseen.

 

Huhtikuussa sunnuntaina 6.4. aloitetaan sauvakävelykausi ja pidetään samalla kevätavajaiset. Jollei ihan melomaan vielä lähdetäkään, niin kurkataan ainakin kanootteja, eli kokoonnutaan Leineperissä Suulilla klo 10. Tehdään kävelylenkki ja tietenkin paistetaan makkaraa nuotiolla, seura tarjoaa.

 

Tänä vuonna melotaan 30. Suomi Meloo. Juhlareitti kulkee Joensuusta Heinolaan 7.-14.6. Lähdetään mekin juhlavuoden kunniaksi isolla poppoolla mukaan. Kaikki osallistumisesta kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Joukoon, puh. 040 5148018. Mukaan voi tulla vaikka vain osaksi viikkoa.

 

Lisää kevään ja kesän ohjelmasta tulee vuosikokouksen jälkeen. Myös seuran nettisivuilta osoitteesta http://www.evanravayttajat.com/retkikalenteri löytyy lisää tietoja tapahtumista.

 

 

 

Toimintaterveisin
Evänräväyttäjät ry hallitus