EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 1/2012

 

 

Talvi tuli viimeinkin - ja oikein toden teolla. Tuli lunta ja pakkasta, pakkasesta melkein vähempikin riittäisi.

 

Vuosi alkoi perinteisesti Räväytysillassa Leineperin metsässä. Tervetulotoivotuksen jälkeen syötiin, seurusteltiin ja kuunneltiin kun Kalle esitti kronikan viime vuoden tapahtumista.
Vuoden Räväyttäjänä muistettiin Terttu Rientoa. Vielä illan aikana saatiin laittaa hoksottimia liikkeelle erilaisten kilpailujen merkeissä. Parhaimmillaan väkeä oli paikalla 27 henkilöä.

 

Nyt on tietenkin ihanteellinen aika järjestää koko perheen talvitapahtuma Salomonkalliolla. Tapahtuman päivä on 18.2. klo 11 - 15. Silloin on toivon mukaan mukava ilma hiihtää ja / tai lasketella. Seura tarjoaa makkaran paistettavaksi, makkaranpaiston aika on klo 12 - 13.

 

Muistathan, että voit käydä Nakkilan uimahallilla uimassa ja harjoittelemassa kanootin hallintaa maaliskuun loppuun saakka aina sunnuntaisin klo 10 - 14. Jatketun ajan mahdollistaa yhteistyö toisen melontaseuran, Melamajavien, kanssa.
25.3. uimahallivuorolla tehdään pelastautumisharjoituksia, opettelemme miten toimitaan, kun kanootti kaatuu. Melamajavista on ohjaajia paikalla.

 

Perjantaisin on Leineperin koululla peli-illat maaliskuun loppuun. Peli-iltojen jatko riippuu kävijöiden aktiivisuudesta.

 

Evänräväyttäjät ry:n vuosikokous on Antti Ahlströmin koululla Leineperissä sunnuntaina 18.3. klo 17 alkaen. Vuosikokous saa päätettäväkseen niin uuden puheenjohtajan valinnan kuin hallituksen esittämän omavastuuosuuden määräämisen Suomi Meloo -kanoottiviestiin osallistujilta.

 

Huhtikuussa alkaa melontakunnon kohotus sauvakävelylenkeillä ja pyöräillen. Sunnuntaisin klo 10 lähdetään joko kävelemään tai pyöräilemään myöhemmin ilmoitettavilla reiteillä. Tule vuosikokoukseen kertomaan toiveitasi ja odotuksiasi.

 

Toukokuussa on perinteinen melontakurssi Leineperin kylän rannassa. Kurssi on 14 - 15.5. Kurssin jälkeen järjestetään perhemelontaretki Leineperinjoella 17.5.

 

Kama-pörssi odottaa edelleen ensimmäistä yhteydenottoa juuri sinulta. Onko sinulla joku ylimääräinen urheiluun liittyvä tavara tai tarvitsetko jotain, mikä ehkä joltain muulta saataisi käytettynä löytyä?
Tiedot voi lähettää terttu.riento(at)dnainternet.net tai 050-5208739.

 

Seuran nettisivuilta osoitteesta http://www.evanravayttajat.com/retkikalenteri löytyy lisää tietoja tapahtumista.

 

 

 

Evänräväyttäjät ry hallitus