EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 1/2011

 

 

Tänä vuonna olemme saaneet taas, viimevuotiseen tapaan, oikein kunnon talven. Lunta on tullut taivaalta ainakin riittävästi, hiihtäminen on sen puoleen ollut mahdollista meille kaikille. Toivottavasti kaikki ovat edes jossain määrin testanneet hiihtotaitoaan ja -kuntoaan.

 

Tietenkin talveen kuuluvat sekä kova pakkanen että toisaalta suojakeli. Etenkin paukkuvat pakkaset saattoivat hillitä hiihtoharjoituksiamme. Toivon mukaan olemme nyt siinä vaiheessa, ettei enää ihan pakkasennätyksiä tehdä.

 

Tänä talvenakin vuoden avaus oli Räväytysilta Leineperin metsässä. Sää oli juhlassamme hyvä, sopivan talvinen. Olimme runsaslukuisina paikalla, parhaimmillaan meitä oli yli 30. Lapsia ja nuoria, seuran tulevaisuuden toivoja, oli mukana ilahduttavan paljon.

 

Illan avauksena Maija-Liisa toivotti kaikki tervetulleeksi. Ruokailun jälkeen kuultiin perinteisesti Kallen kronikka menneestä vuodesta ja sen tapahtumista. Erityismaininnan kronikassa sai Laura, hänet pyydettiin Suomi Meloo -tapahtumassa johtokanoottiin ja hän suoriutui tehtävästä erinomaisesti. Vuoden Räväyttäjänä palkittiin seuran nettivastaava Vesa Anttila. Vesa on hoitanut seuran nettisivuja ja ollut muutenkin aktiivisesti mukana seuran toiminnassa.

 

Seuran vuosikokous on Antti Ahlströmin koululla Leineperissä 27.3.2011 klo 16. Tulkaa kaikki kertomaan mitä odotatte ja toivotte seuran toiminnalta. Kahvitarjoilu.

 

Uimahalliharjoittelut jatkuvat Nakkilassa maaliskuun loppuun aina sunnuntaisin klo 10 - 12. Peli-illat Leineperin koululla ovat perjantaisin klo 18 - 20. Käyttäkää hyväksenne seuran järjestämät mahdollisuudet uimiseen ja pelaamiseen koko perheen voimin.

 

Seura järjestää koko perheen talvitapahtuman 26.2.2011 klo 11 - 15 Salomonkalliolla Nakkilassa. Tulkaa mukaan hiihtämään tai laskettelemaan ja syömään seuran tarjoamaa makkaraa ja nauttimaan talven ihanuudesta ja yhdessäolosta.

 

Huhtikuulle on suunniteltu joko sauvakävely- tai pyörälenkkejä. Ohjelma päätetään myöhemmin ja siitä tiedotetaan jäsenistölle toimintasuunnitelmassa.

 

Toukokuulla järjestetään perinteinen melontakoulu Leineperissä 9. ja 10. päivä klo 18 - 20 jäsenille ja heidän ystävilleen. Koulu on jäsenistölle maksuton, muille se maksaa 10 €. Melontakoulun jälkeen järjestetään melontaretki 14.5. valtatie 11:sta levähdyspaikalta Leineperiin. Jokimelontaretki melotaan 28.5. Paikka on vielä auki.

 

Heinä- ja elokuussa harjoitellaan melomista virtaavassa vedessä joka keskiviikko klo 18 - 20. Jokaisella osallistujalla tulee olla omat varusteet mukana.

 

Perinteiselle kuutamomelonnalle lähdetään 12.8. Joutsijärvelle. Makkaraluodossa puolijoukkueteltassa nukutun yön jälkeen on mukava suunnata koko perheen tapahtumapäivään Kylmälahteen. Tapahtuma on siis 13 - 14.8.

 

Kaikista tapahtumista on enemmän tietoa toimintakalenterissa, jota päivitetään tarvittaessa.

 

 

Evänräväyttäjien hallitus