EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 1/2010

 

 

Tämän vuoden, niin kuin monen aikaisemmankin vuoden, ensimmäinen jäsenet liikkeelle saanut tapahtuma oli Räväytysilta Leineperin metsässä. Olimme runsaslukuisina paikalla luonnon oloja uhmaten, vaikkakin pakkanen sai monet lähtemään koteihinsa heti kun siihen oli tilaisuus. Mittarilukema pysytteli -25 ja -30 asteen välillä, nuotion lämmössä silti tarkeni, kunhan oli varannut riittävästi lämmintä ylle – ja alle. Parhaillaan paikalla oli 28 lasta ja aikuista, naista ja miestä.

 

Maija-Liisa toivotti tervetulleiksi niin oman seuran jäsenet kuin vierailijatkin paikalle. Olimme saaneet vieraiksemme mm. Harjavallasta Piikkisten melontaporukasta kolme kylmää pelkäämätöntä melojaa.

 

Illan ohjelmaan kuului syömistä melko ripeässää tahdissa, ettei ruoka ehtinyt lautasella jäätyä, juomista, tietokilpailuja ja tietenkin Kallen kronikka ennen kuin päästiin palkitsemaan Vuoden Räväyttäjää. Vuoden Räväyttäjänä palkittiin Kati Lattu. Kati on seuran sihteerinä toimimisen lisäksi ideoinut ja pääosin toteuttanut viime vuonna Kylmälahdessa järjestetyn perheleirin. Perheleiri saavutti erittäin suuren suosion ja tapahtumaa on tarkoitus jatkaa tulevinakin vuosina.

 

Jaakko Lindroos palkittiin Vaari-melalla ja meloja-riipuksella vuosia jatkuneesta osallistumisesta seuran toimintaan ja kiitoksena luvasta käyttää hänen metsäänsä Räväytysiltojen järjestämiseen.

 

Kiireellisenä ilmoituksena saapuu teille tieto koko perheen talvitapahtumasta 27.2.2010 klo 11-15 Salomonkalliolla Nakkilassa. Kaikki joukolla mukaan nauttimaan talviliikunnan riemuista ja yhdessäolosta.

 

Evänräväyttäjät ry:n vuosikokous pidetään Antti Ahlströmin koululla Leineperissä 28.3.2010 klo 16. Tervetuloa kaikki jäsenet mukaan kertomaan omia ehdotuksianne tulevista tapahtumista!

 

Nakkilan uimahallilla jatkuvat sunnuntaisin klo 10-12 melontaharjoitukset maaliskuun loppuun saakka. Leineperin koululla voi pelata perjantain peli-illoissa niin sulkapalloa kuin muitakin pelejä oman harkintansa ja halunsa mukaan.

 

Maaliskuun 6. päivä on tarkoitus lähteä GoExpo-tapahtumaan Helsinkiin tutustumaan liikunnan uusiin tuuliin.

 

Huhtikuulla mennään sunnuntaisin sauvakävelylenkeille erikseen sovittaviin paikkoihin. Ainoastaan 25.4. jää kävelyn osalta väliin koska silloin mennään Vampulaan Harju Elää –tapahtumaan. Lisätietoa www.harjureitti.fi

 

Toukokuulla alkavat melonnat, sekä koulutusten että retkien merkeissä.

 

Kesäkuulla on edessä Suomi Meloo tapahtuma, tällä kertaa melotaan Hämeenlinnasta Poriin. Olkaa yhteydessä Mattiin (puh. 0400-593865), Joukoon (puh. 040-5148018), Vesaan (puh. 040-7439689) tai Ilkkaan (puh. 050-3813805) mikäli haluatte päästä melomaan joitain osuuksia matkan varrella. Suomi Meloo tapahtumasta löytyy lisätietoa osoitteesta www.suomimeloo.fi

 

Etenkin viimeiselle yleisöosuudelle Ulvilasta Poriin toivotaan, että mahdollisimman moni tulisi mukaan.

 

Kaikista tapahtumista on enemmän tietoa toimintakalenterissa, jota päivitetään tarvittaessa.

 

 

Evänräväyttäjien hallitus