EVÄNRÄVÄYTTÄJÄT RY                                     Jäsentiedote 1/2008

 

 

 Vuosi aloitettiin jälleen perinteisesti Räväytysillassa viime vuoden retkiä ja tapahtumia muistellen. Kaunista talvi-iltaa kokoontui ihastelemaan iso joukko seuran jäseniä. Illan aikana syötiin, juotiin, pidettiin tietokilpailu ja ammuttiin raketteja, unohtamatta illan päätarkoitusta, nimittäin  Vuoden 2007 Räväyttäjän palkitsemista.

 Vuoden Räväyttäjänä palkittiin Maija-Liisa Vajavaara. Maija-Liisa on toiminut yhdistyksen aktiivisena jäsenenä ja puuhanaisena koko seuran 10-vuotisen historian ajan. Sisupussi –palkinnolla muistettiin Heikki Pukkilaa, joka oppi eskimokäännöksen käden käänteessä.

 

Vuosikokous

Evänräväyttäjät ry:n vuosikokous pidetään Leineperin koululla pääsiäismaanantaina 24.3  klo 17.00.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Osallistumalla voit vaikuttaa tulevan kesän retkiin ja muuhun toimintaa. Tervetuloa!

 

T-paidat ovat valmiit ja voit noutaa omasi Katilta vuosikokouksessa tai myöhemmin kotoa Leineperistä. T-paidat luovutetaan käteistä rahaa vastaan. Paitojen tarkka hinta on tiedossa vasta vuosikokouksessa, joten ennen sitä paitoja ei saa.

 

Uimahallivuorot jatkuvat vielä maaliskuun loppuun saakka klo 10-12. Seuran uusia jäseniä toivotaan saapumaan hallille ainakin yhtenä kertana ja heille on tuolloin ohjelmassa kanootin käsittelykoulutusta. Koulutus pitää sisällään mm melan käyttöä, kanootilla kaatumista, kanoottiin menemistä ja sieltä poistumista. Tervetuloa!

Mannerheimin Lastensuojeluyhdistyksen väkeä saapuu vieraiksemme uimahallille 23.3. Tule bongaamaan tuttuja!

 

SuomiMies seikkailee –rekkakiertue on tulossa Porin torille 14.5. Rekka kuljettaa mukanaan kuntotestiaseman ja neuvontapisteen. Lisäksi tapahtumassa esitellään paikallisia liikuntamahdollisuuksia. Tapahtuma on maksuton  ja on avoinna klo 16-20.

 

Uusia jäseniä

Seuramme on saanut uusia jäseniä: Emilia Anttila ja Tarmo Halminen. Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Nettisivut

Evänräväyttäjillä on nyt ihka omat nettisivut, jotka löytyvät osoitteesta www.evanravayttajat.com. Kannattaa käydä katsomassa.

Anttilan Vesa hoitaa nettisivuja, joten jos sinulla on jotain sivuihin liittyvää asiaa niin ota yhteyttä Vesaan.

 

Terveisin

Evänräväyttäjät ry:n hallitus