Evänräväyttäjät ry Jäsentiedote 1/2007


 


Vuosi käynnistettiin perinteisesti Räväytysillan merkeissä 5.1. Paikalla oli runsaslukuisesti jäseniä ja saimme nauttia upeasta talvi-illasta nuotion lämmössä, maukkaasta iltapalasta ja yhdessä olosta nauttien jutustellen ja kuluneen vuoden tapahtumia muistellen.

Vuoden 2006 Räväyttäjäksi julistettiin Anneli Anttila. Anneli on seuramme luotettava rahastonhoitaja, hänen ansioitaan ovat tarkka taloudenpito, aina talkoissa mukana ja monen tehtävän huolenkantaja sekä ennen kaikkea on varma etumeloja kelillä kuin kelillä. Sisupussilla muistettiin Annika Anttilaa aktiivisuudesta erityisesti patikoinnissa ja Timi ja Toni Riento palkittiin innokkuudesta uimahalliharjoituksissa.


 

Vuosikokous

Evänräväyttäjät ry:n vuosikokous pidetään Leineperin koululla (uudempi puoli) sunnuntaina 25.3. klo 17.00 Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Tule mukaan suunnittelemaan ja kehittämään seuran toimintaa ja päättämään retkikohteista. Vuosikokoukseen osallistuneiden seuran jäsenten kesken arvotaan 50€ arvoinen lahjakortti Partiokauppaan. Tervetuloa!


 

Uimahallivuoro

Uimahallivuoromme jatkuu vielä maaliskuun ajan sunnuntaisin Nakkilan uimahallilla klo 10-12. 18.3. saamme vieraaksemme Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kullaan yhdistyksen väkeä, he tulevat tutustumaan melontaan ja silloin varmaan lastenaltaassa on kavereita. Myös Friitalan Yrityksen uimareita on kutsuttu.

Siis huomio, ohjaajia tarvitaan!

Tervetuloa nauttimaan tämän kevään viimeisistä uimahalliriemuista.


 

Sulkapallo

Sulkapallovuoromme Leineperin koululla on päättynyt tältä keväältä remontin vuoksi,

mutta meillä on mahdollisuus saada vuoro Koskin koululta. Siellä käytössämme onkin koko iso liikuntasali. Vuoro tulee olemaan perjantaisin klo 19.00, alkaen ehkä jo 16.3.

Varmista asia Maija-Liisalta lähempänä ko. ajankohtaa


 

Uusia jäseniä

Olemme saaneet seuraamme uusia jäseniä: Heikki Pukkila perheineen Leineperistä, Tervetuloa mukaan toimintaan!


 

Tutustu jäsenetuihin

Evänräväyttäjien jäsenet ovat myös Suomen Ladun jäseniä, kannattaa tutustua jäsenetuihin, ne löytyvät jäsenmaksulaskulomakkeen kääntöpuolelta. Myös Porin Partiokaupassa saa ostoksista alennusta Suomen Ladun jäsenkortin esittämällä.

PS. ole hyvä ja tarkista laskusta, että jäsenmaksusi suuruus on oikein.


 

Evänräväyttäjät ry:n hallitus

Uimahallivuorot Nakkilan uimahallilla sunnuntaisin 5.11. alkaen. HUOM. MUUTTUNUT AIKA: KLO 10-12. Kaikki innolla pulikoimaan, melomaan tai vaikka vesijuoksua harrastamaan, myös lastenaltaassa on kivaa!


Muuta huomioitavaa:

Ulvilan kansalaisopisto / Porin työväenopisto järjestää Retkeily- ja erätaitokurssin, myös Joki halki kylien- luennot jatkuvat, tarkemmat tiedot löydät ko. esitteistä.

    1. on Leineperissä tiedotustilaisuus ”Leineperin Uusi kukoistus” - hankkeesta, kannattaa mennä tutustumaan.


Syysterveisin Evänräväyttäjät ry:n hallitus